NUU Whistlepunk 9'6 - Surfboard

Varenummer NUU0607
8,799.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Varenummer; NUU0607

NUU Whistlepunk 9’6”

Whistlepunk er NUU’s svar på et klassisk longboard. Boardet surfes som single fin, og har en flad rocker profil. Den stor fordel ved den flade rocker profil er, at boardet planer bedre på vandoverfladen. Du kan dermed padle hurtigt, og let fange,- og komme med bølgerne.
Ideelt til nose-riding i bløde og langsomt brydende bølger.
Ens for alle NUU’s surfboard er konstruktionen. Alle boards er bygget op omkring et EPS letvægtskerne. Denne er forstærket med stringer og lamineret med glasfiber og epoxy. Denne type boardskonstruktion er kendt som værende både mere robust, mere slidstærk, og mere miljøvenlig sammenlignet med Polyester boards.
Detaljer:
- Kerne: EPS 36g
- Layup Deck: 6 oz. + 6 oz. / 4 oz Patch
- Layup Bottom: 6 oz. + 4 oz. Finpatch
- Stringer: 12mm
- Level: letøvede til ekspert
- Single fin eller 2 plus One finnesystem
Dimensioner
- Længde: 9’6”
- Bredde: 22 3/16”
- Tykkelse: 3”
- Volume 79,2 L
Historie om brandets produkt overskrift
Nuu er et nyt brand på markedet, men har sine rødderne mange år tilbage i surfboardindustrien. Visionen bag brandet er at skabe boards der kombinerer traditionelle shapes med moderne teknologier.
Grundlæggeren Marcie O’neill startede sin karriere i surfboardindustrien tilbage i 1989. Han brugte de første mange år af karrieren ved Aloha. I starten brugte han sit kunstneriske øje, som board designer. Dengang var boardets design Alpha Omega. Det var naturligt, at boards kom i forskellige farver, og at ethvert board skulle være unik. Senere opstod interessen for selv også at shape boards. Marcie begyndte at surfe tilbage i 70’erne, og dette ses tydeligt på Nuu’s serie af boards. Sammen med kompagnonen Alex Dietrich har de hentet inspiration fra skate, sne og surf gennem de sidste mange årtier.
OBS. Finner medfølger ikke.
 

Specifikationer

  • Brand: NSP
  • Årgang: 2021S
  • Board størrelse (interval): 9-10'
  • Discount BundleName: NSP SURFBOARD