NUU Knogg 6'0 - Surfboard

Varenummer NUU0602
5,269.00 DKK 6,199.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Varenummer; NUU0602

NUU Knogg 6’0”

Knogg fra NUU er inspireret fra start 70’ernes ”ægge-formede” boards. Tailen er dog rettet ud en smule og blevet erstattet med en blød diamond tail.
Knogg har en flad rocker profil med et lille løft i nosen. Den store fordel ved den flade rocker profil er, at boardet planer bedre på vandoverfladen. Du kan dermed padle hurtigt, og let fange,- og komme med bølgerne. Det lille løft i nosen minndsker risikoen for at nosedive.
Boardet er det ideelle allround board. Det er egentligt tiltænk som en groveller, men kan også surfet i kvalietsbølger, grundet rail profilen.
Ens for alle NUU’s surfboard er konstruktionen. Alle boards er bygget op omkring et EPS letvægtskerne. Denne er forstærket med stringer og lamineret med glasfiber og epoxy. Denne type boardskonstruktion er kendt som værende både mere robust, mere slidstærk, og mere miljøvenlig sammenlignet med Polyester boards.
Detaljer:
- Kerne: EPS 36g
- Layup Deck: 6 oz. + 4 oz. / 4 oz Patch
- Layup Bottom: 6 oz. + 4 oz. Finpatch
- Stringer: 6mm
- Level: letøvede til ekspert
- Single fin eller 2 plus One finnesystem
Dimensioner
- Længde: 6’0”
- Bredde: 21 1/4”
- Tykkelse: 2 9/16”
- Volume 36,1 L
Historie om brandets produkt overskrift
Nuu er et nyt brand på markedet, men har sine rødderne mange år tilbage i surfboardindustrien. Visionen bag brandet er at skabe boards der kombinerer traditionelle shapes med moderne teknologier.
Grundlæggeren Marcie O’neill startede sin karriere i surfboardindustrien tilbage i 1989. Han brugte de første mange år af karrieren ved Aloha. I starten brugte han sit kunstneriske øje, som board designer. Dengang var boardets design Alpha Omega. Det var naturligt, at boards kom i forskellige farver, og at ethvert board skulle være unik. Senere opstod interessen for selv også at shape boards. Marcie begyndte at surfe tilbage i 70’erne, og dette ses tydeligt på Nuu’s serie af boards. Sammen med kompagnonen Alex Dietrich har de hentet inspiration fra skate, sne og surf gennem de sidste mange årtier.
OBS. Finner medfølger ikke.
 

Specifikationer

  • Brand: NSP
  • Årgang: 2022
  • Surfboard type: Shortboard