Nuu Socialight 7'6 2022

Varenummer NUU0604
4,799.00 DKK 6,899.00 DKK
Størrelsesguide

På lager online

Leveringstid: 1-2 hverdage

 

Produkt detaljerN Social Light 7’6”
Social Light fra NUU er et allroundboard, der fungerer i bl.a. skandinaviske forhold, da det let kommer med bølgen. Boardet er til dig der er letøvet eller ekspert og ønsker et manøvredygtigt performance board du kan udvikle dig på.

Ens for alle NUU’s surfboard er konstruktionen. Alle boards er bygget op omkring et EPS letvægtskerne. Denne er forstærket med stringer og lamineret med glasfiber og epoxy. Denne type boardskonstruktion er kendt som værende både mere robust, mere slidstærk, og mere miljøvenlig sammenlignet med Polyester boards.
Social Light har outline ala’ et ”Egg med pintail, og et Mid Widepoint, som tilegner boardet et stort ”sweet-spot” og god manøvredygtighed. Flat entry rocker gør det nemt at komme med bølgerne og holde fart i boardet.
Generelt et allroundboard med et kæmpe potentiale. Vi anbefaler, at du eksperimentere med både stands og valg af finner for ultimativ potentiale.

Detaljer:
- Kerne: EPS 36g
- Layup Deck: 6 oz. + 4 oz. / 4 oz Patch
- Layup Deck: 6 oz. + 4 oz. Finpatch
- Stringer: 6mm
- Level: letøvede til ekspert


Historie om brandet
Nuu er et nyt brand på markedet, men har sine rødderne mange år tilbage i surfboardindustrien. Visionen bag brandet er at skabe boards der kombinerer traditionelle shapes med moderne teknologier.
Grundlæggeren Marcie O’neill startede sin karriere i surfboardindustrien tilbage i 1989. Han brugte de første mange år af karrieren ved Aloha. I starten brugte han sit kunstneriske øje, som board designer. Dengang var boardets design Alpha Omega. Det var naturligt, at boards kom i forskellige farver, og at ethvert board skulle være unik. Senere opstod interessen for selv også at shape boards. Marcie begyndte at surfe tilbage i 70’erne, og dette ses tydeligt på Nuu’s serie af boards. Sammen med kompagnonen Alex Dietrich har de hentet inspiration fra skate, sne og surf gennem de sidste mange årtier.
OBS. Finner medfølger ikke.
Model Længde Bredde Tykkelse Volumen (L)
NUU SociaLight 7'6'' 22 3/4'' 2 11/16'' 48.1
NUU SociaLight 8'0'' 22'' 2 15/16'' 57.7

 

Specifikationer

  • Brand: NSP
  • Årgang: 2022
  • Surfboard type: Mid-length
  • Board Volume: 45-49L