Din indkøbskurv er tom

close
close

Your wishlist is empty.

Tøv ikke og browse our catalog Find noget lækkert til dig!

  SPARK FULLSUIT 5/4/3 GBS BZ

  Varenummer WNNSUF327-C1
  1,274.00 kr 1,699.00 kr
  Størrelsesguide
   

  Produkt detaljer

  Spark er teknisk set kvindedragternes svar på Mission og Rise. Her får du den mest populære model i fede farver udført i lækkert og avanceret Yamamoto neopren. Designet er desuden gennemtænkt med brug af ekstra strækbar Apex-Flex neopren strategiske steder for ultimativ fleksibilitet og komfort, alt sammen i en pakke der ikke gør for ondt på kontoen!

  Teknologi:

  Yamamoto neopren er standard i alle modeller
  Alle NP drafdsfgter – fra den prisbillige RISE til de top-avancerede Combat, Recon og Mission - fremstilles i eksklusivt Yamamoto neopren, som både er varmere og mere vandafvisende end almindeligt neopren. Yamamoto neopren afviser nemlig 95% af vandet mod blot 70% for almindeligt neopren.
  Derudover indebærer Yamamoto, at NP dragterne tørrer hurtigere, har større opdrift – og er mere fleksible.

  Yamamoto neopren er baseret på såkaldt ’Limestone’ teknologi, eller på godt dansk ’Kalkstens-teknologi’, der er en både renere og mere miljøvenlig proces end andre neoprentyper, som typisk baseres på petroleum.

  Et hav af detaljer
  Går du på opdagelse i en NP dragt vil du se en lang række detaljer, der understreger kvaliteten som en rød tråd i alle modeller. Aqua-vents, Armortex knæforstærkninger, højkvalitets-lynlåse, key-pockets, griplock ved håndleddene og meget mere.

  Detaljer:
  - Yamamoto neopren
  - Aquavents
  - Griplock
  - Armortex kneepads
  Læs mere >
   

  Specifikationer

  • Aktivitet: WINDSURF
  • Season Code: 2018S
  • Brand: NP
  • Våddragts længde: Lange ærmer
  • Neopren tykkelse: 5 MM
  • Våddragtstype: Back zip