SPARK FULLSUIT 5/4/3 GBS BZ

Varenummer WNNSUF327-C1
1274.00 kr 1699.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Spark er teknisk set kvindedragternes svar på Mission og Rise. Her får du den mest populære model i fede farver udført i lækkert og avanceret Yamamoto neopren. Designet er desuden gennemtænkt med brug af ekstra strækbar Apex-Flex neopren strategiske steder for ultimativ fleksibilitet og komfort, alt sammen i en pakke der ikke gør for ondt på kontoen!

Teknologi:

Yamamoto neopren er standard i alle modeller
Alle NP drafdsfgter – fra den prisbillige RISE til de top-avancerede Combat, Recon og Mission - fremstilles i eksklusivt Yamamoto neopren, som både er varmere og mere vandafvisende end almindeligt neopren. Yamamoto neopren afviser nemlig 95% af vandet mod blot 70% for almindeligt neopren.
Derudover indebærer Yamamoto, at NP dragterne tørrer hurtigere, har større opdrift – og er mere fleksible.

Yamamoto neopren er baseret på såkaldt ’Limestone’ teknologi, eller på godt dansk ’Kalkstens-teknologi’, der er en både renere og mere miljøvenlig proces end andre neoprentyper, som typisk baseres på petroleum.

Et hav af detaljer
Går du på opdagelse i en NP dragt vil du se en lang række detaljer, der understreger kvaliteten som en rød tråd i alle modeller. Aqua-vents, Armortex knæforstærkninger, højkvalitets-lynlåse, key-pockets, griplock ved håndleddene og meget mere.

Detaljer:
- Yamamoto neopren
- Aquavents
- Griplock
- Armortex kneepads
Læs mere >
 

Specifikationer

  • Aktivitet: WINDSURF
  • Season Code: 2018S
  • Brand: NP
  • Våddragts længde: Lange ærmer
  • Neopren tykkelse: 5 MM
  • Våddragtstype: Back zip