SERENE FULLSUIT WIND 6/5/4 FZ

Varenummer WNNSUF321-C1
2624.00 kr 3499.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Serene er, ligesom våddragten Combat for mænd, lavet til den kræsne kvinde, som kun vil have det varmeste og mest avancerede på markedet. Serene er en våddragt der passer perfekt, ligner en million og er proppet med lækre inder materialer og tekniske detaljer. Neoprenen er den luksuriøse Yanamoto Limestone neopren, og inder lineren benytter sig af både Bioceramic liner og ny Dri-Flex waffle jersey.

Serene lægger ikke skjul på sin position som NP topmodellen til kvinder!

Denne udgave af Serene, er lavet med mere armor-skin på krop og ben. Armor-Skin mindre nedkøling fra vinden, idet Armor-skin ikke "suger" vandet.

Teknologi:

Yamamoto neopren er standard i alle modeller
Alle NP drafdsfgter – fra den prisbillige RISE til de top-avancerede Combat, Recon og Mission - fremstilles i eksklusivt Yamamoto neopren, som både er varmere og mere vandafvisende end almindeligt neopren. Yamamoto neopren afviser nemlig 95% af vandet mod blot 70% for almindeligt neopren.
Derudover indebærer Yamamoto, at NP dragterne tørrer hurtigere, har større opdrift – og er mere fleksible.

Yamamoto neopren er baseret på såkaldt ’Limestone’ teknologi, eller på godt dansk ’Kalkstens-teknologi’, der er en både renere og mere miljøvenlig proces end andre neoprentyper, som typisk baseres på petroleum.

Indermaterialerne er den usynlige kvalitet
Inderst i NP dragterne finder du – alt efter modellen og klimaet, som dragten er designet til – en variation af bløde og lækre såkaldte ’Liners’, som har til formål at sikre kropsvarmen og komforten og holde fugten væk fra huden, uden at begrænse bevægeligheden. En god ’Liner’ er fremstillet med brug af ikke-skadelige keramiske materialer, som har en fantastisk isolerende effekt.

Kurvede paneler sikrer pasformen og øger bevægeligheden
Pasformen i NP’s dragter er nærmest legendarisk og består af anatomisk formede paneler, som følger kroppens naturlige kurver og nærmest pre-former dragterne for at skabe fri bevægelighed. Samlingerne dækkes af NP’s avancerede P-skin, der er både tyndere og mere strækbart end den efterhånden aldrende teknologi med flydende tape, som mange mærker stadig anvender.

Et hav af detaljer
Går du på opdagelse i en NP dragt vil du se en lang række detaljer, der understreger kvaliteten som en rød tråd i alle modeller. Aqua-vents, Armortex knæforstærkninger, højkvalitets-lynlåse, key-pockets, griplock ved håndleddene og meget mere.

Detaljer:
- Armorskin
- Bioceramic liner
- Yamamoto neopren
- Aquavents
- Griplock

Læs mere >
 

Specifikationer

  • Aktivitet: WINDSURF
  • Season Code: 2018S
  • Brand: NP
  • Våddragts længde: Lange ærmer
  • Neopren tykkelse: 6 mm
  • Våddragtstype: Front zip