RISE FULLSUIT 5/4/3 GBS FZ

Varenummer WNNSUF311-C3
1349.00 kr 1799.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Med Rise våddragten får du førsteklasses kvalitet til lavpris. Lækre detaljer er blandt andet Yamamoto Limestone neopren og en rigtig fed pasform, der er opnået gennem klog brug af ekstra strækbar Apex-Flex neopren, på de steder hvor det er nødvendigt. Sammen med en strategisk placering af samlingerne på dragten, giver dette en god fleksibilitet og høj komfort.

Rise er NP’s billigste model men leverer mere værdi for pengene end mange andre mærkers performancedragter.

Teknologi:

Yamamoto neopren er standard i alle modeller
Alle NP drafdsfgter – fra den prisbillige RISE til de top-avancerede Combat, Recon og Mission - fremstilles i eksklusivt Yamamoto neopren, som både er varmere og mere vandafvisende end almindeligt neopren. Yamamoto neopren afviser nemlig 95% af vandet mod blot 70% for almindeligt neopren.
Derudover indebærer Yamamoto, at NP dragterne tørrer hurtigere, har større opdrift – og er mere fleksible.

Yamamoto neopren er baseret på såkaldt ’Limestone’ teknologi, eller på godt dansk ’Kalkstens-teknologi’, der er en både renere og mere miljøvenlig proces end andre neoprentyper, som typisk baseres på petroleum.

Et hav af detaljer
Går du på opdagelse i en NP dragt vil du se en lang række detaljer, der understreger kvaliteten som en rød tråd i alle modeller. Aqua-vents, Armortex knæforstærkninger, højkvalitets-lynlåse, key-pockets, griplock ved håndleddene og meget mere.

Detaljer:
- Yamamoto neopren
- Aquavents
- Griplock
- GBS seams
- Armortex kneepads
- 5/4/3 mm
- Front Zip
Læs mere >
 

Specifikationer

  • Aktivitet: WINDSURF
  • Season Code: 2018S
  • Brand: NP
  • Våddragts længde: Lange ærmer
  • Neopren tykkelse: 5 MM
  • Våddragtstype: Front zip