NINJA 14'0" x 21" Pro Carbon

Varenummer NRNJ0807
24999.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

NRNJ0807 NINJA 14'0" x 21" Pro Carbon
Introduktion
En fuldstændig vandvittig raket på fladt vand. Ny carbon konstruktion der igen er blevet udviklet endnu mere imod flad vand, og let chop. Den nye version er nu designet med endnu lavere tyngdepunkt og designteamet har derfor kunnet lave brædderne endnu smallere, end tidligere (den smalleste i serien er nu 20” !!).
Teknologiens betydning i produktet overskrift
I boardet er der nu 4 dræn huller der lynhurtigt dræner den nedsunkne ståflade (AVS: Accelerator Vacuum System) , for minimal ekstra vægt. Den nedsunkne ståflade der i øvrigt skabe laver tyngdepunkt og derved mere stabilitet, endvidere er shapet med en relativ bred tail for nemmere vendinger .
Detaljer:
- Længde 14′
- Bredde 2′
- Volume 242,1
- Vægt 10,87 kg
- 4 AVS huller
- FCS montering (GPS eller Gopro)
- Race fin inkluderet
- 2 Neopren håndtag
Historie om brandet
NSP blev grundlagt tilbage i 2001 af Bruce ”Buzz” Hansen, som havde en livslang karriere som surfer, skater og allround vandsportsmand. Når Bruce ikke var på vandet producerede han surfboard. Han yndede at producere boards til de såkaldte ”hverdags,- og fritidssurfere”, som behøvede alsidige og robuste boards til en overkommelig pris. Derfor udviklede han, i samarbejde med gode venner, boards under navnet ”New Surf Project” et projekt der i al sin enkelthed gik ud på at producere innovative teknologier med fokus på at optimere bræddernes ydeevne, slidstyrke og grafik, og derved surfernes glæde.

I dag er NSP et af verdens største mærker inden for surfing og stand-up paddle boards.
One Open Sky One Open Sky hjælper dig hele vejen!
Vi står hos One Open Sky i Herning, København og på telefonen altid klar til at hjælpe dig. Vi vil altid bestræbe os på at hjælpe med op følgende spørgsmål til produktet, hvis der skulle være det mindste tvivl om dens funktioner, eller yderligere info på produktet så tøv ikke med at ringe til os på 9712 2965 Herning / 3582 0777 København.
 

Specifikationer

  • Årgang: 2021S
  • Oppustelig/Fast board: Fast SUP
  • Board størrelse (interval): 13-14'
  • Brand: NSP
  • SUP type: Race