Recon 5/4mm Back Zip Våddragt

Varenummer W9SU0G138-C1
1,749.00 DKK 3,499.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Neilprydes Historie:

Neilpryde startede tilbage i starten af 70’erne som et udelukkende windsurfingsbrand. De har igennem årene vokset sig et en af de førende mærker indenfor vandsportsdisciplinen, hvor de producerer verdensklasse produkter i alt fra windsurf udstyr til neopren. De fik tilbage i 2008 kvalitetsstemplet fra den olympiske komite, hvor de blev officielle leverandører af windsurf udstyr til de olympiske leje i 2008. Den samme høje standard ses og også i deres neopren sortiment, og derfor også i denne lækre Rise model.
Produktinformation:

Neilpryde har produceret denne våddragt med Yamamoto neopren, der giver en klar win win effekt på miljøet og din oplevelse på vandet. Yamamoto neopren er udvundet af kalksten, der gør det mere miljøvenligt end det traditionelle neopren, som er oliebaseret. Dertil giver kalkstens neopren en helt unik struktur til neoprenen, hvor cellestrukturerne er tættere, der giver maksimal varmedannelse og en bedre opdrift i vandet. NeilPrydes, ultra varme, hurtigt tørrende og elastiske isolering, sikres alt sammen med deres Techzag teknologi. Overfladen på våddragten er børstet, der sikre en ekstra blødhed til huden. Dertil er neoprenen fremstillet i et unikt mønster, der sørger for ekstraordinære tørreegenskaber. Neilpryde har designet denne våddragt med deres ”EFX Expansion Panel”, der skal sikre dig den mest optimale blodtilførsels til underarmen. Våddragten sidder naturlig tæt over hele kroppen. Ved fysisk aktivitet på vandet, stiger pulsen og blodtilførslen til musklerne bliver endnu vigtigere for at kunne præstere. Her sørger EFX-systemet for at neoprenen ud viger sig i takt med at blodcirkulationen stiger, så du kan fortsætte dit eventyr på vandet i længere tid.
Detaljer:

- Yamamoto neopren
- Tech Zag
- MLS Muscle Lock System
- EFX Expansion Panel
Hvorfor lige denne våddragt?

Recon er den ideelle våddragt til alle, som gerne vil have en våddragt der tilbyder komfort og holdbarhed til en god pris. Denne Recon model anvender stadig den bedste type neopren, som Neilpryde har på markedet, deres Yamamoto. Dragten er perfekt til dig, hvis du gerne vil prøve kræfter med vandsporten, og have et godt udgangspunkt for at holde varmen i vandet. Dragtens tykkelse er 5/4 mm, som vi anbefaler at bruge når temperaturen er mellem 6-12 grader. Dragten kan derfor bruges det meste af foråret, hen over sommeren og ud på efteråret.
Hvad gør vi for dig hos OneOpenSky:

Her hos OneOpenSky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig med uddybende spørgsmål omkring produktet. Du kan finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du køber online, er der fri fragt ved køb over 499 kr., så du ikke behøves at tænke på uforudsete udgifter. Våddragten vil være hos dig i morgen, hvis du bestiller inden kl. 16.00.
 

Specifikationer

  • Brand: Neilpryde
  • Årgang: 2020
  • Køn: Herre
  • Neopren tykkelse: 5/4mm
  • Dragttype: Fullsuit
  • Lynlås: Backzip