PROTON SHELL BLACK

Varenummer G9KH00231-C1
1,149.00 DKK 2,299.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Support på næste niveau og letvægt møder fleksibilitet og en tilgivende følelse, der leverer en hybrid, der får dig til at skille sig ud på vandet. Et let Surlyn-materiale udviklet af forskere ved Dupont for at bevare fordelene ved en hård skal, mens de forbedrer flex på steder, hvor ryttere har mest brug for det. Denne sele med lav profil kan bruges til både Kiteboarding og Windsurfing, i freestyle, wave eller freeride discipliner. Det kommer sammen med den nye EZ rustfrit stål sprederstang og pude.

Detaljer:
- Design med lav profil for ultimativ komfort
- Ultra let vægt
- 360 rem
- Støttesystem til bagsiden
- Anti-akselsømme
- Alternative dobbelt fastgørelsesringe til sikkerhedsledning
- SS-sprederbjælke EZ med 4 forbindelsespunkter
- Crossover krog til både windsurfing og kitesurfing
- Ikke-vandabsorberende EVA-stangpude
- Elastiske spændeovertræk og bælteholdere

Neilpryde’s historie
Uanset om der er tale om windsurf sejl, vandsportsbeklædning eller accessoires har Neilpryde igennem de sidste årtier været en stor spiller på ”vind-sport-markedet”. Virksomheden er grundlagt på baggrund af en brændende passion for vind sport af newzealænderen Neil Pryde.
I start 70’erne begyndte Neil at producere windsurf sejl til andre mærker. Kort tid efter besluttede han sig for at starte sit eget windsurf brand, som markerede begyndelsen for Neilpryde windsurfing. I dag er Neilpryde meget mere end ”bare” et brand – det er en livstil.
Neilpryde udvikler hele tiden deres produkter i tæt samarbejde med teamsejlere og almindelige brugere af produkterne.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Neilpryde
  • Årgang: 2020
  • Køn: Herre