Cortex Fullsuit Bz 4/3Mm Våddragt

Varenummer W9SU0G153-C2
949.00 DKK 1,899.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

NEILPRYDES Historie:

Neilpryde startede tilbage i starten af 70’erne som et udelukkende windsurfingsbrand. De har igennem årene vokset sig et en af de førende mærker indenfor vandsportsdisciplinen, hvor de producerer verdensklasse produkter i alt fra windsurf udstyr til neopren. De fik tilbage i 2008 kvalitetsstemplet fra den olympiske komite, hvor de blev officielle leverandører af windsurf udstyr til de olympiske leje i 2008. Den samme høje standard ses og også i deres neopren sortiment, og derfor også i denne lækre Cortex model.
Produktinformation:

Neilpryde har produceret denne Cortex FZ-våddragt med Yamamoto neopren, der giver en klar win win effekt på miljøet og din oplevelse på vandet. Yamamoto neoprenen er udvundet af kalksten, der skaber en helt unik cellestruktur i neoprenen. Dette gør, at den sidder tættere på kroppen, og giver derved maksimal varmedannelse og opdrift. Denne neoprentype er fremstillet af kalksten, hvor traditionelt neopren er oliebaseret, det er derved en miljømæssig fordel at bruge Yamamoto neoprenen. Hotcell 2 teknologien fra Neilpryde giver en hurtigtørrende polypropylenisolering, der skyldes den unikke cellulærstruktur. Her opfanger våddragtens inderste membran et lag varmt vand ved siden af huden, hvilket hjælper med at holde kroppens kernetemperatur oppe. Yderlaget af neoprenen er produceret i et materiale, der for det til, at føles silkeblødt. Til dette yder lag er der tilføjet ekstra spandex, for at give en endnu større fleksibilitet i våddragten end førhen. Neoprenen ved maveregionen er konstrueret som en yderst sammenpresset gummistruktur, der sikre, at varmen forbliver i dragten, samt giver en vindafvisende effekt. Våddragten er konstrueret med Neilprydes ”Armortex Kneepads”. Dette øger beskyttelsen omkring knæet, mens man naturligvis ikke går på kompromis med fleksibiliteten pga. neoprenens 4-vejsstræk. Neoprenen på bagsiden af knæet er ergonomisk designet, der øger fleksibiliteten og reducerer evt. ubehag. Alt i alt giver sammensætningen af de forskellige teknologier en fremragende våddragt, du ikke vil være foruden.
Detaljer:

- Yamamoto Neopren
- Apex-Plus
- Hotcell 2
- SCS Neck Seal
- GBS Seams
- Apex Mesh
- Infrared Zipper
- Armortex Kneepads
- Deboss Knee Flex
- Key Loop
- Aquavents
- Detachable Ankle Cinches
Hvorfor lige denne våddragt?

CORTEX våddragten er til dig der gerne vil have en våddragt, der holder din kropstemperatur oppe, når du er ude på vandet. Denne Cortex dragt er beregnet til de koldere dage i vandet ved temperaturer mellem 12-15 grader. Dragtens Apex-Mesh lag, ved maveregionen, giver en vindafvisende effekt, der ved de danske kyster er yderst brugbart. De slidstærke paneler ved knæene gør dragten yderst anvendelig til board aktiviteter, såsom SUP og surf. Tykkelsen på dragten gør den til et godt match, hvis du gerne vil være aktiv i de koldere måneder på året, i foråret og efteråret.
Hvad gør vi for dig hos OneOpenSky:

Her hos OneOpenSky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig med uddybende spørgsmål omkring produktet. Du kan finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du køber online, er der fri fragt ved køb over 499 kr., så du ikke behøves at tænke på uforudsete udgifter. Våddragten vil være hos dig i morgen, hvis du bestiller inden kl. 16.00.
 

Specifikationer

  • Brand: Neilpryde
  • Årgang: 2020
  • Køn: Herre
  • Neopren tykkelse: 4/3mm
  • Dragttype: Fullsuit
  • Lynlås: Backzip