Combat Fullsuit Bz Ss 3/2Mm Våddragt

Varenummer W9SU0G177-C1
1,499.00 DKK 2,999.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

NEILPRYDES Historie:

Neilpryde startede tilbage i starten af 70’erne som et udelukkende windsurfingsbrand. De har igennem årene vokset sig et en af de førende mærker indenfor vandsportsdisciplinen, hvor de producerer verdensklasse produkter i alt fra windsurf udstyr til neopren. De fik tilbage i 2008 kvalitetsstemplet fra den olympiske komite, hvor de blev officielle leverandører af windsurf udstyr til de olympiske leje i 2008. Den samme høje standard ses og også i deres neopren sortiment, og derfor også i denne lækre Combat model.
Produktinformation:

Neilpryde har produceret denne lækre Combat våddragt med deres ”muscles lock system”. Dette sikre dig en bedre blodcirkulation omkring læggen, hvor ilttilførslen til musklerne forbedres, samt sikre resulterer i en bedre udholdenhed. Neilpryde har designet deres Combat våddragter med deres ”EFX Expansion Panel”, der skal sikre dig den mest optimale blodtilførsels til underarmen. Våddragtens EFX-system sikre dig herved, at blodcirkulationen forbedres til udsatte områder, for høj mælkesyre koncentration, og forbedre din udholdenhed. Neilpryde har i deres - Armour-Skin generation 2 - kombineret varmen og vindbeskyttelsen af en mesh-våddragt, med holdbarheden af en dobbeltforet dragt, der giver et yderst eksklusivt neopren form. Dertil forbliver neoprenen stadig fleksibel, samt giver en vandafvisende skal, for at minimere træk. P Skin Plus teknologien fra NeilPryde er en innovativ syningsmetode, der forhindrer vand i at trænge ind i våddragten igennem syningerne. Neilpryde har designet våddragten med deres DRIFLEX teknologi, der tørrer i en brøkdel af et sekund ift. en normal våddragt. DRIFLEX teknologien er kombineret med en speciel type Yamamoto neopren, der tilsammen giver denne ekstraordinæret hurtigt tørrende, elastiske og lette neopren.
Detaljer:

- MLS – Muscle Lock System
- EFX – Expansion Panel
- Armor Skin G2
- P Skin Plus
- Driflex
- Techzag
- SCS Neck Seal
- SCS Wrist Seal
- GBS Seams
- Infrared Zipper
- Armortex Kneepads
- Deboss Knee Flex
- Key Loop
- Aquavents
- Detachable Ankle Cinches
- Silvadur
- Yamamoto Neo
- Thermocore
- Integrated Hood
Hvorfor lige denne våddragt?

COMBAT våddragten er til dig, der skal have det maksimale ud af bølgerne på vandet. Våddragten er designet med adskillige features, der favoriserer wind- og kitesurf udøvere, og vi anbefaler herved denne dragt specifikt til jer. Derudover er dragten designet med et lag neopren, der er inspireret af triatlon verdenen, og kan herved holde til de mest barske forhold. Denne Combat dragt er beregnet til de koldere dage i vandet ved temperaturer mellem 12-15 grader. Tykkelsen på 3/2 mm svarer i denne dragt til en 5 mm, grundet den exceptionelle neopren Neilpryde har anvendt. Dragten er herved et godt match, hvis du gerne vil være aktiv i de koldere måneder på året.
Hvad gør vi for dig hos OneOpenSky:

Her hos OneOpenSky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig med uddybende spørgsmål omkring produktet. Du kan finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du køber online, er der fri fragt ved køb over 499 kr., så du ikke behøves at tænke på uforudsete udgifter. Våddragten vil være hos dig i morgen, hvis du bestiller inden kl. 16.00.
 

Specifikationer

  • Brand: Neilpryde
  • Årgang: 2020
  • Køn: Herre
  • Neopren tykkelse: 3/2mm
  • Dragttype: Shortsleeve
  • Lynlås: Backzip