Name Dropper Snowboard 2022/23

Varenummer 22249102000
2,729.00 DKK 3,899.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

En Twin form spækket med park-tunet ydeevne og den nyeste teknologi, Burton Name Dropper Snowboard er til mænd, som elsker freestyle-turen. Dens Off-Axis-design betyder, at alt fra kanterne til kernen matcher din kropsholdning for forbedret greb, jævn start og gode landinger. PurePop Camber forstærker ollies og forbedre den overordnede fornemmelse af snowboardet, og er et sjovt bud på en traditionel camber, mens den overordnede bløde freestyle-følelse stadig er at finde.

Tekniske detaljer
PurePop Camber Bend har flade zoner for at forstærke poppet.

Twin Shape er perfekt symmetrisk for en afbalanceret tur, så du kan spinne og stamp med enestående stabilitet, uanset om du kører almindeligt eller skifter


Twin Flex er perfekt symmetrisk fra spids til hale for en balanceret tur, der er lige god, om du kører normalt eller skift.

Super Fly 800G Core er en to-arts trækerne, der er fyldt med pop og er lavet af hårdt og let træ for at reducere den samlede vægt, uden at begrænse ydeevnen.

Dualzone EGD konstrueret træåre placeret langs tå- og hælkanterne vinkelret på kernen for mere kantgreb, respons og styrke.

Triax glasfiber giver alsidig flex og respons til alt fra små til store shreds.

Sintret base er holdbar og meget porøs, hvilket giver ekstra holdbarhed og en god voksabsorbering for en bedre glide evne på snowboardet.

Channel® Board Mount er designet til at hjælpe med at få den perfekte stilling og er kompatibel med alle større bindinger.
Længde Bredde Binding Størrelse
148 247mm M
151 249mm M/L
155 251mm M/L
158 253mm M/L

 

Specifikationer

  • Brand: Burton
  • Årgang: 2022-23
  • Køn: Herre
  • Snowboard profil: Camber, Hybrid Camber
  • Terræn: Allmountain, Freestyle/park