Nalu Oppustelig Sup 10'6" X32 Fusion S26

Varenummer S26SI-NA106
3,249.00 DKK 6,499.00 DKK
Størrelsesguide

På lager online

Leveringstid: 1-2 hverdage

 

Produkt detaljer

Nalu Inflatable Fusion boards er et fantastisk valg for ryttere på alle niveauer og størrelser, der er designet til all-around sjov for hele familien, rekreativ touring og longboard-stil surfing i små bølger. Dette board tilbyder stabilitet og et utroligt stivhed-til-vægt-forhold som et resultat af Naish’s højtryks X-weave materiale. Fusionskonstruktion og 6" tykkelse forbedrer stabiliteten yderligere for padleydelse svarende til et hardboard. Med sin lette konstruktion og klassiske longboard-omrids er dette board sjovt at manøvrere, når man cruiser rundt eller går op til næsen på små bølger. Rigelig plads på næsen giver børn mulighed for at klatre ombord eller opbevare noget ekstra last med lastremmen. Nalu pakker en let, stiv og holdbar konstruktion i en sjov og letanvendelig form, der gør SUPing behageligt fra første paddeltag.

Konstruktionen:
Boardet er konstrueret i en helt ny produktionsfacilitet med overlegen lim, materialer og kvalitetskontrol. Dette gør det muligt for Naish’s boards at blive oppustet til en højere PSI (21), for en utrolig stivhed, der fungerer mere som en kompositplade. Derudover er boardet bygget med et bredt, dobbelt PVC-lag på railsene, som giver stor holdbarhed, øget levetid og øget stivhed.
Derudover har boardet Diamond Diecut EVA Pad with Micro Dot Embossing, som giver en blød, behagelig overflade til at komme af og på boardet, mens den giver et sikkert greb, mens du står og padler. Finneboksen er en US-fin boks, som giver dig mulighed for at fastgøre forskellige typer finner til lige præcis dine behov.

Ideel til ryttere op til 120 kg

Specifikationer:
- Længde: 10’6’’ / 320 cm
- Bredde: 32’’ / 81,3 cm
- Tykkelse: 6’’ / 15,2 cm
- Volume: 270 L

Inkluderet:
- Board
- Rygsæk til boardet med hjul
- Dual Flow Pump
- Reparations kit
- Finne
 

Specifikationer

  • Brand: Naish
  • Årgang: 2022