Nalu 10'10 GS SUP board

Varenummer SUP2-S25N101S
8,399.00 DKK 10,499.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Nalu er et fuldstændig klassisk all-round shape som er super alsidigt og nemt at gå til. Med en longboard shape kan Nalu klare både cruise på fladt vand, motion og bølger med stor stabilitet. Den flade platform som du står på, gør det nemt at bevæge sig frem og tilbage på boardet mens rocker både i nose og tail hjælper dig med at overkomme chop. Boardet er en solid løsning hvis du leder efter det board som kan klare alt hvad du kommer ud for uden at miste performance.
Dette board har en længde på 10’10”.

Detaljer:
- EVA Pad, der er let med et fremragende grip, som har god holdbarhed.
- Decket er lavet af Glass Matrix, som har en forbedret styrke og holdbarhed.
- Fuldt PVC Deck rail
- CNC Cut EPS Core

Naish’s historie
Naish sætter en ære i at producere de ting, der skaber uforglemmelige oplevelser hos deres kunder. Naish udvikler deres produkter i tæt samarbejde med både ingeniører og professionelle atleter. Når Naish samtidig kun bruger de bedste materialer, så har man opskriften på noget helt unikt. De sætter en ære i at have produkter til alle; lige fra professionelle, weekendkrigeren og til førstegangsbrugere.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Naish
  • Årgang: 2021
  • Boardstørrelse: 10'10