Nalu GS 10'6 x 32

Varenummer SUP2-0N106S32
10499.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Nalu 10'6" X32 GS 2020

Intro:
Nalu er et fuldstændig klassisk all round shape som er super alsidigt og nemt at gå til. Med et longboard shape kan Nalu klare både cruises på fladt vand, motion og bølger med stor stabilitet. 32” i bredden giver dig en ekstra bred Nalu hvilket gør den nemt tilgængelig for alle padlere i alle aldre. Den flade platform du står på, gør det nemt at bevæge sig frem og tilbage på boardet mens rocker både i nose og tail hjælper dig med at overkomme chop. Boardet er en solid løsning hvis du leder efter det board som kan klare alt hvad du kommer ud for uden at miste performance.
Naish som SUP-konstruktør
Siden 1979 har Robby Naish været drevet af en passion for vandsport og en lyst til at opfinde nye måde at bruge vores muligheder på. Naish sætter en ære i at producere de ting, der skaber uforglemmelige oplevelser hos deres kunder. Naish udvikler deres produkter i tæt samarbejde med både ingeniører og professionelle atleter. Naish bruger de bedste materialer og timer på at finjustere hver eneste kurve, kant og syning så produktet på alle måder lever op tilde høje standarder som er sat. Fokus er både på performance her og nu men også på holdbarhed. Naish sætter en ære i at have produkter til alle; lige fra professionelle til weekendkrigere og førstegangsbrugere hvilket har resulteret i et bredt udvalg som dækker alle de forhold du kan komme ud for.
Teknologiernes betydning for dig:
GS-konstruktionen er bygget med et stærkt lag glasfiber rundt om kernen og ekstra træ forstærkning på oversiden. Dette giver boardet god styrke og holdbarhed mens der i bunden af boardet er lagt en stringer af træ som sikrer stivheden af boardet på langt. GS kommer med Crocodile Deck Grip som er komfortabelt at stå på og giver masser af greb år det bliver vådt.
Nalu 10’6” GS kommer i et klassisk longboard shape som giver dig muligheden for at tage det med overalt. Bygget som et billigere alternativ til storebror i GTW konstruktionen men med de samme features som en sænket platform at stå på sørger for at du har et lavt tyngdepunkt som giver dig ekstra kontrol. Boardet har tynde rails hele vejen rundt og sammen med den sænkede platform sørger det for at du har masser af performance og føling med boardet mens de ekstra 2” i bredden giver dig uovertruffen stabilitet i forhold til 30” modellen. Både i nose og tail er volumen mindsket for at give dig et lettere board som reagerer hurtigt og stabilt mens rocker både i nose og tail sørger for at boardet performer i alle forhold. Med mulighed for et thruster finne-setup giver boardet dig masser af muligheder for selv at finjustere dit board og sørger selvfølgelig for masser af greb når du er i bølgerne.
Hvorfor er dette board lige noget for dig?
10’6” GS er den Nalu version du skal have hvis du vil have alsidighed, stabilitet og performance når du surfer bølger til en super god pris. Det korte Nalu Shape giver dig ekstra manøvreegenskaber så hvis du ønsker dig et super stabilt all round board som du kan tage med i bølgerne mens du samtidig har et fedt board at tage på cruise med så er 10’6” en fed længde for dig. GS-konstruktionen gør boardet stærkere og mere holdbart. Er du en all round padler som har lyst til at prøve kræfter med bølgerne bliver du ikke skuffet med Nalu 10’6” GS.
Hvad gør vi for dig hos One Open Sky:
Hos One Open Sky hjælper vi dig frem til det rigtige board både i forhold til niveau og ambitioner. Du finder dygtigt personale som selv er passionerede for sporten og derfor har erfaringer med produkterne. Er du helt ny og skal have dit første board eller er du garvet og har brug for en mere dybdegående og teknisk gennemgang af boards så står vi altid klar til at hjælpe dig med at få skabt det set-up som gør at du nyder tiden på vandet fuldt ud.
Detaljer:
Specs:
- Længde: 10’6” – 320cm
- Bredde: 32” – 81,3cm
- Tykkelse: 4 3/4” – 12cm
- Liter: 190L
- Anbefalet vægt: Op til 91kg
- Finne: Thruster Center: MFC 10.5
Features
Thruster Fin mulighed
Ledge Handle
Crocodile Grip EVA Pad
Partial Wood Sandwich

 

Specifikationer

  • Årgang: 2020S
  • Oppustelig/Fast board: Fast SUP
  • Board størrelse (interval): 10-11'
  • Brand: Naish
  • SUP type: All-round, Wave