Nalu Soft Top 10'10 x 32

Varenummer SUP2-0N101T
8299.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Nalu 10'10" Soft Top 2020
Intro:
Nalu er et fuldstændig klassisk all round shape som er super alsidigt og nemt at gå til. Med et longboard shape kan Nalu klare både cruises på fladt vand, motion og bølger med stor stabilitet. Den flade platform du står på, gør det nemt at bevæge sig frem og tilbage på boardet mens rocker både i nose og tail hjælper dig med at overkomme chop. Boardet er en solid løsning hvis du leder efter det board som kan klare alt hvad du kommer ud for uden at miste performance. Soft top versionen er en super holdbar intro konstruktion så hvis du leder efter dit første board skal du helt sikkert læse videre her.
Naish som SUP-konstruktør
Siden 1979 har Robby Naish været drevet af en passion for vandsport og en lyst til at opfinde nye måde at bruge vores muligheder på. Naish sætter en ære i at producere de ting, der skaber uforglemmelige oplevelser hos deres kunder. Naish udvikler deres produkter i tæt samarbejde med både ingeniører og professionelle atleter. Naish bruger de bedste materialer og timer på at finjustere hver eneste kurve, kant og syning så produktet på alle måder lever op tilde høje standarder som er sat. Fokus er både på performance her og nu men også på holdbarhed. Naish sætter en ære i at have produkter til alle; lige fra professionelle til weekendkrigere og førstegangsbrugere hvilket har resulteret i et bredt udvalg som dækker alle de forhold du kan komme ud for.
Teknologiernes betydning for dig:
Soft Top konstruktionen kommer det et topsheet som er dækket af et EVA pad hvilket gør boardet super komfortabelt at bevæge sig på og har masser af greb. Boardet er forstærket med flere lag glasfiber omkring kernen og igen med en træ forstærkning på platformen hvor du står. Denne fungerer også som en stringer der sikrer dig stivhed på langs af boardet så det bliver mere stabilt og holder en bedre linje i vandet. Soft Top er super holdbart og egner sig rigtig godt til begyndere eller familier.
Nalu 10’10” Softtop har mange af de samme features som storebrødrene i GS og GTW- konstruktioner med den klassiske rocker i nose og tail samt stærke rails der giver dig greb i vandet. Softtop kommer med et EVA topsheet som gør det blødt og nemt at bevæge sig på hele boardet. Boardet er meget velegnet til en begynder, familie eller yoga. Boardet er nemt at have med at gøre, stærkt og super holdbart.
Hvorfor er dette board lige noget for dig?
Leder du efter et all round board som du ikke slår dig på hverken fysisk eller performancemæssigt så er Nalu 10’10” Soft top super godt til dig. Med det lækre EVA pad på toppen har du et komfortabelt greb og i en stærk konstruktion har du board i lang tid. Den bløde overflade gør boardet velegnet til leg og hygge så er du på udkig efter et familieboard så vil Nalu være et godt bud.
Hvad gør vi for dig hos One Open Sky:

Hos One Open Sky hjælper vi dig frem til det rigtige board både i forhold til niveau og ambitioner. Du finder dygtigt personale som selv er passionerede for sporten og derfor har erfaringer med produkterne. Er du helt ny og skal have dit første board eller er du garvet og har brug for en mere dybdegående og teknisk gennemgang af boards så står vi altid klar til at hjælpe dig med at få skabt det set-up som gør at du nyder tiden på vandet fuldt ud.
Detaljer:
Specs:
- Længde: 10’10” – 330,2cm
- Bredde: 32” – 81,3cm
- Tykkelse: 4 3/8” – 11,1cm
- Liter: 201L
- Anbefalet vægt: Op til 109kg
- Finne: Single US Box Center 9.0
Features
Ledge Handle
Fuld EVA pad
Partial Wood Sandwich


 

Specifikationer

  • Årgang: 2020S
  • Oppustelig/Fast board: Fast SUP
  • Board størrelse (interval): 10-11'
  • Brand: Naish
  • SUP type: All-round, Wave