Nalu 10'0 x 29

Varenummer SUP1-0N10027
11999.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Nalu 10'0" X29 2020
Intro:
Nalu 10’0” er et Pro Performance Longboard. Boardet er er formet til at surfe bølge med idet det både er kortere og smallere end alle de andre Nalu modeller. Med mindre volumen generelt over hele boardet har du et board som er langt mere responsivt og giver dig muligheden for at snappy turns og nose walks. Quad fin setup giver masser af greb ligemeget hvor du befinder dig på bølgen. Er du efter konkurrence-niveau performance i store bølger så skal du læse videre her.
Naish som SUP-konstruktør
Siden 1979 har Robby Naish været drevet af en passion for vandsport og en lyst til at opfinde nye måde at bruge vores muligheder på. Naish sætter en ære i at producere de ting, der skaber uforglemmelige oplevelser hos deres kunder. Naish udvikler deres produkter i tæt samarbejde med både ingeniører og professionelle atleter. Naish bruger de bedste materialer og timer på at finjustere hver eneste kurve, kant og syning så produktet på alle måder lever op tilde høje standarder som er sat. Fokus er både på performance her og nu men også på holdbarhed. Naish sætter en ære i at have produkter til alle; lige fra professionelle til weekendkrigere og førstegangsbrugere hvilket har resulteret i et bredt udvalg som dækker alle de forhold du kan komme ud for.
Teknologiernes betydning for dig:
S-Glass sandwich er en topkonstruktion fra Naish med den nyeste og bedste teknologi. Boardet bygges op omkring en EPS-kerne der er skåret i en CNC cutter for at få maksimum præcision i boardets shape. Kernen dækkes af flere lag glasfiber som er stærkt og let hvilket giver boardet god holdbarhed og styrke specielt i området hvor du står. For at give boardet stivhed bruges en letvægts PVC sandwich konstruktion som dækker top, bund og rails. Dette er den letteste og stærkeste konstruktion fra Naish i et longboard shape som giver masser af stivhed på langs for at opretholde boardes profil selv i de store bølger. Boardet toppes af med ’Grooved & Embossed’ Eva hvilket giver det bedste grip og den bedste holdbarhed uden at gå på kompromis med vægten.
Nalu 10’0” S-Glass kommer i et klassisk longboard shape som giver dig muligheden for at tage det med overalt men i en kortere bølgeorienteret high-performance version. Boardet er bygget med overall lav vokumen for at sikre et hurtigt og snappy board hvor du har masser af føling med bølgen. De tynde rails reager skarpt mens tail shapet giver dig ekstra bid når du surfer. Med muligheden for både Quad(inkluderet), Thruster og Single fin set-ups har du fri mulighed for selv at justere alt efter forholdene. Du kan altså bruge boardet optimalt i alt fra knæhøje bølger til double-overheaders. 29” versionen giver mere stabilitet og opdrift hvilket gør det endnu mere tilgængeligt at noseride. Boardet kommer med FCS finner og kan bruges emd FCS 2 Eco hvis du foretrækker finner uden værktøj.
Hvorfor er dette board lige noget for dig?
Nalu 10’0” er det ultimative performance longboard i en topkonstruktion med et klassisk shape som giver dig masser af timer på vandet. Hvad enten du surfer kæmpe bølger eller søger et board som reagerer lynhurtigt, så er dette boardet for dig. 10’0” surfer konkurrencer verden over så hvis du leder efter et board hvor det ikke bliver bedre så er dette noget for dig.
Hvad gør vi for dig hos One Open Sky:

Hos One Open Sky hjælper vi dig frem til det rigtige board både i forhold til niveau og ambitioner. Du finder dygtigt personale som selv er passionerede for sporten og derfor har erfaringer med produkterne. Er du helt ny og skal have dit første board eller er du garvet og har brug for en mere dybdegående og teknisk gennemgang af boards så står vi altid klar til at hjælpe dig med at få skabt det set-up som gør at du nyder tiden på vandet fuldt ud.
Detaljer:
Specs:
- Længde: 10’0” – 304,8cm
- Bredde: 29” – 72,4cm
- Tykkelse: 4 3/8” – 11,1cm
- Liter: 145L
- Anbefalet vægt: Op til 100kg
- Finne: Quad – Thruster – Single // Front (2) FCS 5.75 + Back (2) FCS 4.0
Features
Ledge Handle
Grooved & Embossed EVA Pad
S-Glass konstruktion
FCS 2 system
 

Specifikationer

  • Årgang: 2020S
  • Oppustelig/Fast board: Fast SUP
  • Brand: Naish
  • SUP type: All-round, Touring, Wave