WING-SURFER 4.0 Complete

Varenummer 20K-WS04
5999.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Naish Wing-Surfer er det ultimative indenfor håndholdte oppustelige foil-vinger. Det er kombinationen af et windsurfsejl og en kite men kræver ikke at blive rigget til inden der er action for alle pengene. Bare pump og på vandet! Wing-Surferen er lavet i de samme førende highend materialer og konstruktion som Naish kites, der benytter Quad-Tex dug og top-of-the-line Teijin dacron for en stabil, let og holdbar konstruktion.
Målet med Naish Wingsurfer var at forene præstation med enkelthed. Naish’s One Point inflation system giver mulighed for enkelt og nemt at pumpe vingen op, mens de integrerede ergonomiske håndtag langs strut’en leverer en komfortabel og nem håndtering.
Med 4 m2 er Wing-Surfer lige den rigtige størrelse til at gøre det hele, den giver nok kraft og hastighed til let sejlads på SUP board og nok løft til at løfte dig på foilen ved bare 6 m/s. Vingerne er perfekt afbalanceret, let, ekstremt stabil og nem at håndtere. Håndtagene giver dig desuden mulighed for at fastgøre din SUP padle for at øge mobiliteten hvis vinden skulle dø mens du er på vandet. Wing-surfer leveres komplet med pumpe, leash og taske, så den er nem at transportere.

Hvem er den til?
Alle surfer, Stand up padlere og boardriders på udkig efter ny vinddrevet spænding.

Hvad gør den?
Ved at udnytte vinden giver Wing-Surfer dig mulighed for at omdanne dit standup paddleboard eller SUP foil board til en helt ny oplevelse.

Hvorfor er den unik?
Det er en unik krydsning mellem kitesurfing, windsurfing og foilsurfing med det ekstra element at den også kan bruges på ethvert stand up paddleboard.

Specifikationer
- Leveres med taske, leash og Naish Airmax pumpe
- Integreret håndtag
- Kevlar leading edge for øget holbarhed
- Integreret leash til håndleddet for en komfortabel og sikker forbindelse mellem rider og vinge
- SUP padle fastgørelse for øget alsidighed og sikkerhed
- Quad-Tex ripstop materiale den stiveste og stærkeste kitedug på markedet
- Shark Teeth Trailing Edge reducerer vægten og optimerer egenskaberne
- Bladder Lock til fastgørelse af blærens ender og forhindrer at den glider
- SureLock Valve strømlignet ventil og sikker oppustning
- One Point Inflation System med 8 mm slanger der gør det super nemt og pumpe og tage luften ud af vingen
- HT Plus høj tråd der forstærker forkanten langs sømmen, så du med sikkerhed kan pumpe vingen til højere tryk for bedre flyveegenskaber

Farven Orange er eneste på lager pt.
Læs mere >
 

Specifikationer

  • Sæsonkode: 2020S
  • Brand: Naish