Torch with ESP 2019

Varenummer 19K-TO
5999.00 kr 9999.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

”Pro Performance Freestyle”

Naish Torch er resultatet af flere års samarbejde med toppen af verdens kitesurfere, i de allersværeste forhold. År efter år, har den været med på World touren – og altid dominerer den ”King of the Air” - Naish Torch skubber grænserne for, hvad der er muligt.

Naish Torch leverer en forudsiglig kraftoverførsel og med depower, der minder om en bridled kite. Dette giver Torch den præcision og respons professionelle og øvede kitesurfere efterspørger, uanset om du kiter hooked eller unhooked.

Naish Torch er udstyret med ESP indstilling, der giver mulighed for at indstille depower til at have en mere tilgivende kontrol og bibeholde performance, hvilket tillader surferen at kite som de bedste.

Udviklet til at give solid kontrol og manøvreegenskaber i meget vind bliver Torch kun mere balanceret. Og tilføjelsen af Naish ”Shark Teeth”, gør kiten endnu lettere og sikrer, at kræfterne er bedre fordelt over hele arealet. Dette er toppen af freestyle performance, og med Quad-Tex er Naish Torch blevet stærkere.

Til 2019 sæsonen er hver størrelse af Torch blevet finjusteret, og giver bedre egenskaber i ”low-end” forhold.

Detaljer:
-Shark teeth trailing edge
-Quad-Tex
-ESP Bridle
-Super unhooked kontrol
-Direkte feel i bar
-Let relaunch fra vandet
 

Specifikationer

  • Årgang: 2019S
  • : NAISH KITE-ONLY
  • Brand: Naish