Torch 2015

Varenummer 15K-TO
1539.00 kr 7699.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Pro Performance Freestyle

2015 Naish Torch er designet til den ambitiøse freestyler, som ønsker en C-kite med ”state-of-the-art” performance til unhooked tricks..

Naish Torch er flagskibet inden for Freestyle, og har været Kevin Langeree våben når han har vundet sine titler som Verdensmester og erobret titlen som ”King og the Air”. Kiten er en ægte C-kite der ikke går på kompromis med performance. Den kræver en erfaren pilot, men giver som retur en præcis handling som er er helt unik. Der er fokuseret på en mere effektiv og mere stabil ramme i kiten, der sammen med 5 sturts og et 5-linet desing giver kiten sin evne til at holde sin shape i selv hårde vindstød. Kiten har stadig et stort vindområde, men modsat en SLE kite, opnår Torch sin deepower via sin evne til at flyve hurtigt frem i vinduet. Med Torch har man den ægte og direkte følelse med kiten. Derudover har kiten en hurtig styreevne og masser af pop.

Nyt i 2015 er også High Flow Valve, som gør det endnu mere simpelt og hurtigt at rigge kiten til. Udover at det er hurtigere og nemmere at rigge op, er det også nemmere at få luften ud igen, når man pakker sammen. Strutsne sidder fast til hovedblæren med Naish´s patenteret octopus system. Det er det mest elegante one-pump-system i og med at der ikke er nogle slanger der stikker ud alle vegne. Det hele er integreret og i den nye udgave er det blevet endnu nemmere at få adgang til, hvis man skulle få brug for at skille det ad.

Naish Torch leverer en performance i topklasse til den ambitiøse freestyler.

2015 Torch karakter:
Overall: 9 ud af 10
Boosting: 10 ud af 10
Unhooked Freestyle: 10 ud af 10
Freeride: 8 ud af 10
Vandstart: 8 ud af 10

Anbefalet bar Naish Fusion 5 line bar
 

Specifikationer

  • Årgang: 2015S
  • Brand: Naish
  • Køn: Dame, Herre