Thrust Windsurf Foil Complete2018

Varenummer FW-0001
7999.00 kr 9999.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Naish Thrust Windsurf er udviklet af windsurf legenden Robby Naish til at være det ultimativt lettest tilgængelige og sjove foil system.

Takket være hovedvingens modificerede deltavinge form, vil Naish foil give et tidligt løft, og et meget stabilt svæv, uden at blive uhåndterbar ved fart. Windsurf foilen er udstyret med en større version af den integrerede vertikale vinge fra kitefoilen, hvilket giver den en god retningsstabilitet, uden at fratage manøvredygtighed og svingbarhed.

Den lange fuselage giver ekstra stabilitet, og er blevet modificeret til at rykke masten tilbage, hvilket gør det muligt at benytte Naish Thrust WS med eksisterende slalom og freeride boards. Naish’ unikke system til justering af den bagerste vinge gør det muligt at tilpasse foilen til den enkelte surfer.

Masten på 70 cm, kan retrofittes til enhver finneboks, og det hele leveres med en padded opbevaringstaske. Naish er henrykte over at kunne introducere denne cutting edge teknologi, der kan bringe spændingen tilbage til windsurfing i det helt lette vejr.

Detaljer:
- Modificeret deltaformet frontvinge: Tidligt svæv, stabilitet og kontrol
- Justerbar bagvinge: Tilpasning til enhver surfer
- Integreret vertikal vinge: Øget retningsstabilitet, og bedre sving
- Mast og fuselage af aluminium
- Vinger af glasfiber
- Fittings i rustfrit stål
- Mastelænge 70 cm
- Fuselage 64,2 cm
Læs mere >
 

Specifikationer

  • Season Code: 2018S
  • Brand: Naish