Switch 2020

Varenummer 20WKB-SWI
1,229.00 DKK 4,099.00 DKK
Størrelsesguide

På lager online

Leveringstid: 1-2 hverdage

 

Produkt detaljer

Produkt information
Nu er der et bræt, der giver ryttere frihed til at tilpasse sig vandet. Med sin asymmetriske form kombinerer kontakten alsidigheden af to brædder i en enkelt pakke. Denne alsidige pakke gør Switch til en god mulighed for at rejse. Med to skinner i forskellige længder har ryttere to kantmuligheder at vælge imellem. Når vinden er let, planer den lange kant sig let og holder dig oppe på vandet. Når vinden svinger, og vandet er ru, kan du skifte til den kortere side for hurtige drejninger og kraftig sejlads.

Detaljer:
- Ny dækform = Optimeret flex og ydeevne
- Ny 5,0 cm IXEF finner = Bedre greb
- Asymmetrisk størrelse, form og finplacering = Mere alsidighed
- Centrerede indsatser = Evne til at køre begge længder af brættet
- Flex Torsion Control = Øger stivhed
- Medium Flex = Dynamisk, all-around håndtering
- Freeride Rocker = Chop-eating & tilgivende rocker
- Asymmetriske hjørner = Mere alsidighedNaish’s historie
Naish sætter en ære i at producere de ting, der skaber uforglemmelige oplevelser hos deres kunder. Naish udvikler deres produkter i tæt samarbejde med både ingeniører og professionelle atleter. Når Naish samtidig kun bruger de bedste materialer, så har man opskriften på noget helt unikt. De sætter en ære i at have produkter til alle; lige fra professionelle, weekendkrigeren og til førstegangsbrugere.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Naish
  • Årgang: 2020
  • Kiteboard type: Twintip