Sport Plus 90 Vario SDS 2020

Varenummer SP1-0SP90V
699.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

SP1-0SP90V Sport Plus 90 Vario SDS 2020 NAISH
Introduktion
Starter paddel i Naish kvalitet. Sport Plus versionen henvender sig til førstegangskøberen eller til skoler mm. Paddlen er composite skaft og med forstøbt blad. Denne konstruktion gør den utrolig slidstærk og er derfor egnet til hårdt brug.
Detaljer:
- 2 delt skaft
- Vægt 1090 g
- Bladhoved str. 581 cm2
- Flex: blød

Brandet
Svært at nævne vandsport uden at Naish ikke kommer ind i billedet på et aller andet tidspunkt. Udover at grundlæggeren Robby Naish er en legende selv, har han også været pioner i alt nyere vandsports aktivitet de seneste 40 år. Lige fra hans pro windsurf dage, til udvikling af Kitesurf scenen over til SUP udviklingen og senest Foil udviklingen. Naish arbejder sammen med de absolutte topatleter inden for de specifikke discipliner inden for udvikling af udstyr. Her kan nævnes bla Kai Lenny og vores danske islæt Casper Steinfath

One Open Sky
One Open Sky hjælper dig hele vejen!
Vi står hos One Open Sky i Herning, København og på telefonen altid klar til at hjælpe dig. Vi vil altid bestræbe os på at hjælpe med op følgende spørgsmål til produktet, hvis der skulle være det mindste tvivl om dens funktioner, eller yderligere info på produktet så tøv ikke med at ringe til os på 9712 2965 Herning / 3582 0777 København.
 

Specifikationer

  • Årgang: 2020S
  • Brand: Naish
  • Paddle type: Justerbar Længde