Slash 2018

Varenummer 18K-SL
5329.35 kr 8199.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

”Pure Wave/Strapless”

Naish Slash er udviklet I samarbejde med eliten af kitesurfere på de bedste bølger i verden, og derefter gennemtestet i de allerdårligste onshore forhold. Dette gør at Naish Slash leverer en smooth, men stadig meget responsiv oplevelse, der passer til enhver type forhold og tricks. Alt det leverer Naish Slash, imens den stadig leverer uovertruffen stabilitet og konstant kraftoverførsel.

Den forreste profil er reduceret i diameter og rekonstrueret for at gøre sving endnu hurtigere; en vigtig karakteristik når der skal reageres hurtigt i bølgerne. Det giver også kiten en bedre kraftfordeling over hele dens areal.

Konstruktionen med Quad-Tex og Naish ”Shark-Teeth” giver ekstra hold til profilen, hvilket gør den lettere og mere balanceret. Quad-Tex er den mest avancerede dug på kitemarkedet. Med 4 gange flere forstærkninger, får man en dug der er 30% stivere end andre duge på markedet. Dette gør Pivoten mere livlig og manøvredygtig end nogensinde. Jo stærkere og stivere dugen er, jo hurtigere overføres det input du giver kiten, hvilket gør at man føler mere kontrol og en mere direkte styring.

Naish Slash er stærk, intuitiv, holdbar, dynamisk og har let relaunch fra vandet. Naish Slash sætter dig i kontrol uanset forholdene.

Detaljer:
- Shark Teeth
- Quad-Tex
- High Flow Valve
- Let relaunch fra vandet
Læs mere >
 

Specifikationer

  • Season Code: 2018S
  • Brand: Naish
  • Niveau: Expert, Øvet
  • Køn: Dame, Herre