Ride 2017/18

Varenummer 18K-RI
5249.50 kr 10499.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

”All-Around freeride”

Naish Ride er en letsejlende freeride kite, der kan bruges af sejlere på alle niveauer. Om du er begynder eller den garvede sejler, vil du få stor glæde af denne kite. Ride er en to strut kite med et godt bundtræk, og lavet til ”park & go” sejlads. Den dybe profil sikrer at kiten vandstarter som en drøm, med et let træk i den ene styre line starter kiten af sig selv.

Til 2017 kommer Ride med den nye Quad-Tex dug på frontblæren. Quad-Tex er den mest avancerede dug på kitemarkedet. Med 4 gange flere forstærkninger, får man en dug der er 30% stivere end andre duge på markedet. Hvilket gør Ride mere livlig og mere manøvredygtig end nogensinde. Jo stærkere og stivere dugen er, jo hurtigere overføres det input du giver kiten, hvilket gør at man føler mere kontrol og en mere direkte styring.

Har du lige været på kursus, og skal have din første kite(s). Vil Naish Ride være kiten der er lettere og hurtigere, får dig i gang på vandet. Ride er som tidligere beskrevet en letsejlende/begynder kite, men til forskel fra mange andre kites vokser du ikke fra den.


Detaljer:
- Quad-Tex
- High-Flow Valve
- Two Strut design
- Let vandstart
Læs mere >
 

Specifikationer

  • Season Code: 2017S
  • Brand: Naish
  • Niveau: Begynder, Øvet
  • Køn: Dame, Herre