Pivot 2020

Varenummer 20K-PI
7199.00 kr 8999.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer


Naish Pivot Kite
Produkt information
Kiten har et kæmpe anvendelsesområde og kan anbefales til alle fra begyndere til internationale team riders. Den får top-karakterer og kåret som favorit af mange riders, magasiner og testcentre inden for kategorierne Freeride (almindelig sejlads som vi fleste gør det), Wave (kitesurfing i bølger) og Big Air (hop).
Pivot kiten er utrolig stabil, forudsigelig og nemt at styre. Du behøver ikke koncentrere dig om at kigge på kiten, den er altid der hvor du forventer og drejer med det samme når du hiver i baren. Den er konstrueret så den er utrolig nem, pålidelig og brugervenlig at vandstarte – især noget man sætter pris på som begynder, eller når man bevæger videre af læringskurven og laver freestyle-manøvrer og hop. Kiten har en virkelig god ”depower”, så du kan reducere trækket blot ved at trimme i snoren på baren, uden at det går ud over kitens flyveegenskaber, som ellers ofte er en udfordring hos mange andre brands. Når du trækker baren ind mod kroppen kommer kraften naturligt og komfortabelt og der er meget nemt at styre hvor meget power der skal være i kiten, hvilket gør den virkelig behagelig både at sejle og hoppe med.
Det er masser af ”boost” hvis du vil hoppe højt – og den er meget nem og forudsigelige at hoppe med (Kevin Langeree har vundet King of The Air to gange i træk med Pivot kiten, så at den kan hoppe højt, er bestemt bevist).

Naish
Naish er kendt for deres suveræne kvalitet og sublime performance. Pivot kiten er lavet i den eksklusive Quad-Tex dug, udviklet i samarbejde med Naish af Japanske Teijin, der udover at være top of the line, også er meget let og stift, hvilket gør at kiten flyver særdeles stabilt. Trailing edge (bagkanten af dugen) er forstærket med ”Shark Teeths” som udover at øge holdbarheden og stabiliteten også gør at der er brugt minimalt dacron i vingetipperne, så kiten er lettere og virkelig responsiv at sejle med.
“One of the best kites I’ve ever flown! Turns on a dime, I never had to look at this kite because it was always where I think it should be. Best all-around easy to fly kite.” // Kelly Grief, The Kiteboarder
“Who is it for? Kiter’s seeking ultimate versatility & high performance characteristics. What’s it do? EVERYTHING! Tight “pivot-y” turns, super easy to jump, extremely forgiving, superior lowend & impressive highwind control.” Kitefinder.comOneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Ved køb af kite pakke tager vi kontakt og aftaler nærmere omkring størrelse og generelt sammensætning af sættet. Du er også altid velkommen til at ringe til os (9712 2965 / 3582 0777) eller email info@oneopensky.dk for nærmere info og hjælp.
 

Specifikationer

  • Årgang: 2020S
  • : NAISH KITE-ONLY
  • Brand: Naish