Nalu 10'6 x 32 oppustelig SUP

Varenummer SUP3G-0NA106
6999.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

SUP3G-0NA106 Nalu Inflatable 10'6" X32 2020

Intro
Nalu er et fuldstændig klassisk all round cruise shape som er super alsidigt og nemt at gå til. I tasken pakker du et letvægts board som er stift og holdbart i et alsidigt og nemt at gå til shape som sikrer at alle riders uanset alder nyder tiden på vandet. Boardet er perfekt at tage børnene med på tur, kan bruges på fladt vand til motion eller surf i små bølger. Med den nye Naish konstruktion er du sikret et performance board som præsterer bredt og godt hvad end du er ny på SUP eller er erfaren.

Naish som SUP-konstruktør
Siden 1979 har Robby Naish været drevet af en passion for vandsport og en lyst til at opfinde nye måde at bruge vores muligheder på. Naish sætter en ære i at producere de ting, der skaber uforglemmelige oplevelser hos deres kunder. Naish udvikler deres produkter i tæt samarbejde med både ingeniører og professionelle atleter. Naish bruger de bedste materialer og timer på at finjustere hver eneste kurve, kant og syning så produktet på alle måder lever op tilde høje standarder som er sat. Fokus er både på performance her og nu men også på holdbarhed. Naish sætter en ære i at have produkter til alle; lige fra professionelle til weekendkrigere og førstegangsbrugere hvilket har resulteret i et bredt udvalg som dækker alle de forhold du kan komme ud for.
2020 er et specielt år for Naish på oppustelige SUPs da ma i stedet for at opdatere sidste års model har revideret hele processen og startet nye samarbejder for at sikre en højere kvalitet og holdbarhed. Naish sætter lige så høje standarder for deres oppustelige som faste boards hvilket resulterer i en serie boards som dækker lige det behov som du måtte have. Med 40 år i branchen er du sikret masser af erfaring og ekspertviden.

Teknologiernes betydning for dig

Nalu Inflatable er kommer med Naish’ High Pressure Rated’ teknologi som gør at du kan pumpe boardet op til 20 psi. Dette gør boardet stift uden at tilføje vægt. For at sørge for at opretholde stivheden på langs er der lagt 2 stringers ind. For at opnå maksimal stivhed har Naish delt den klassiske enkelte stringer i 2 for at den dækker hele boardet. Stringers sørger for at boardet top og bunde ’deck’ ikke kan trække sig sammen eller strække sig hvilket sammen med det høje lufttryk sørger for at boardet er stift så al din energi bruges på fremdrift. Nalu 2020 kommer med ’X-Weave Dropstitch’ som sørger for at fordele trykket jævnt på boardet så du bruger hele boardets stivhed. Som navnet antyder er alle sømmene i boardet placeret i et X hvilket er mere effektivt i forhold til at fordele trykket så du kan spare vægt. Nalu’s rails er lavet i et dobbelt lag for at gøre boardet ekstra stift og holdbart. Nalu er bygget i kvalitetsmaterialer og med de nye teknologier fra Naish kan du være sikker på en konstruktion som er let og performance orienteret.
Nalu-shapet er efterhånden en klassiker hos Naish og kan findes i mange forskellige versioner og modeller. Grunden til at det er så populært er den utrolige alsidighed som gør at boardet fungerer for alle og i mange forhold. Med de 32” i bredden får du et board som er super stabilt når du skal have hele familien med, når du skal fange bølger eller på en længere touring tur.

Hvorfor er dette board lige noget for dig?
Hvis du leder efter et performance all round cruise board som er nemt at have med at gøre, så er Nalu super fed for dig. Med det alsidige shape kan du tage boardet med uanset hvilke forhold du skal ud i eller hvem der skal med. 32” i bredden gør boardet super stabilt i bølgerne eller når du skal have børnene med på en hygge tur. Med Nalu får du et board som er tæt på lige så stift som et fast SUP board så du er garanteret masser af power go performance uden at gå på kompromis med fleksibiliteten fra et oppusteligt board.

Hvad gør vi for dig hos One Open Sky

Hos One Open Sky hjælper vi dig frem til det rigtige board både i forhold til niveau og ambitioner. Du finder dygtigt personale som selv er passionerede for sporten og derfor har erfaringer med produkterne. Er du helt ny og skal have dit første board eller er du garvet og har brug for en mere dybdegående og teknisk gennemgang af boards så står vi altid klar til at hjælpe dig med at få skabt det set-up som gør at du nyder tiden på vandet fuldt ud.

Detaljer:
- Længde: 10’6” – 320cm
- Bredde: 32” – 81,3cm
- Tykkelse: 6” – 15,2cm
- Liter: 270L
- Anbefalet vægt: Op til 100kg
- Stivhed: 5.4
- Finne: Single 10.0 Toolless
Features
Deck Handle
Double Stringer
High Pressure Rated
2-lags rails
 

Specifikationer

  • Årgang: 2020S
  • Oppustelig/Fast board: Oppustelig SUP
  • Board størrelse (interval): 10-11'
  • Brand: Naish
  • SUP type: All-round