Monarch 2020

Varenummer 20WKB-MON
5249.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Intro
Naish Monarch er et “pro performance freestyle” board til dedikerede freestyle kiters. Boardet giver eksplosivt pop og uovertrufne freestyle egenskaber.

Teknologiens betydning for dig
Monarch er kontrueret i en top-end basalt wood core med 3D udformning der gør det til et af de absolut bedste freestyle boards i forhold til stivhed, holdbarhed, kontrol og greb.
De nye centrerede inserts forlænger boardets levetid og de nye tipper giver endnu mere power tilsat forstærkninger der giver bedre holdbarhed. Monarch boardet har opbygget en loyal fan-skare af dedikerede freestyle kitesurfere over hele verden – ikke mindst blandt One Open Sky’s teamriders. Naish Monarch er til kitesurferen, der ønsker state-of-the-art design med kompromisløs freestyle performance. Direkte kontrol og power for optimal upwind fremdrift og eksplosivt pop når du har behov, gør at du kan skubbe grænserne for big air og blive ved at hoppe højere.
De markante kanter, det stive flex og dybe kanaler giver suverænt greb – selv ved høj fart i store chops. Den lette dobbelte basalt fiber konstruktion giver Monarch et fantastisk forhold mellem lethed og styrke samt et unikt responsivt flex der for boardet til at reagere ved de mindste input. Det carbon-forstærkede Torsion Control giver ufatteligt meget pop når du loader boardet til tricks eller big air. Det gennemtestede performance 3D bottom shape er lavet i en kombination af ”Beveled channel rails” og dybe ”quad tips”, der giver bedre tracking og pop op af vandet. Den reducerede konkav-konstruktion i midten af boardets underside gør boardet hurtigere og givet et optimeret flex mellem fodstropperne.

Er dette det rigtige board for dig?
Monarch er lavet i en avanceret high-end konstruktion og et flot design, der er klar til at tage dig til nye højder. Er du på udkig efter det bedst præsterende freestyle board på markedet til tricks eller big air, er Monarch det rigtige board til dig,

Detaljer:
- Double Basalt Fiber kontruktion = Et stærkt, let og hurtigt reagerende board
- Stift flex = kraftfuld og repsonsivt
- Flex Torsion Control 2.0 = øget aksial- og torsionsstivhed for øget pop og optimal kontrol
- Freestyle Rocker = kraftfuld, høj fart, aggresivt pop og livligt følelse
- Nye hjørner = øget holdbarhed / maksimal power og bedre ”slip” af vandet ved hop
- 10° vinklet og forstærket platform til finnerne = optimalt greb og upwind drive
- Centreret inserts = mulighed for at vende fodstropperne så du slider lige meget på begge kanter

Specs:
- 135 x 41,5 cm
- 138 x 42 cm

Naish Kites
Naish er en af pionererne inden for kitesurfing og har altid ligget i front i forhold til udvikling af produkter. Kendt for deres suveræne kvalitet og høje performance som har gjort Naish til et af de største brands i verden. Brandet er ejet af Robby Naish der med 24 verdensmester titler i windsurfing, en bunke verdensmestertitler og priser inden for både Kitesurfing, Stand Up Paddling og Surfing, er en sand legende inden for surfverdenen. Robbys ejerskab og engagement har altid betydet at Naish har udviklet de bedste produkter - udviklet til surfere af surfere – uden indblanding fra aktionærer eller andre interessenter, der er i branchen udelukkende for at tjene penge. Naish er baseret på Hawaii og har et internationalt team der sejler over hele verden, og er med til at udvikle produkter der performer i alle forhold.

One Open Sky står klar til at hjælpe dig med at vælge det rigtige kiteboard
Er du i tvivl om hvilket board der passer til dit niveau eller de forhold du sejler i, står vi hos One Open Sky altid klar med råd og vejledning til lige netop dit behov. Vi har mange års erfaring og står 100% inde for de produkter vi sælger, som alle er testet af både personale og teamriders.


 

Specifikationer

  • Årgang: 2020S
  • : Monarch 2020
  • Brand: Naish