Hero 2020

Varenummer 20WKB-HER
3199.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Intro
Naish Hero 2020 kiteboardet henvender sig til begyndere og let øvede kitesurfere der ønsker et eftergivende og nemt board at sejle på. Boardet er konstrueret så det går maksimalt upwind (så det er nemmere at holde højde) og kan sejles ubesværet i chop og krap sø.

Teknologiens betydning for dig
2020 Hero er komplet redesignet med konkav bund og tyndere kanter der gør det lettere at sejle og styre. Hero er designet til ubesværet at tage kitesurfere fra deres første erfaringer videre til en øvet kitesurfer. Boardet er henvendt til begynderen, men er samtidigt ikke et board du vokser hurtigt fra – det bløde flex resulterer i et tilgivende board med en stor grad af kontrol, som selv mange erfarne kitesurfere elsker det for. Det nye shape har 3D TPU rails der givet er lettere board med øget holdbarhed og bedre greb + kontrol. De centrede inserts øget boardets levetid, da du kan vende fodstropperne og dermed slider lige meget på begge kanter. Hero har samme bløde rocker linje som Motion boardet, hvilket gør det nemt og eftergivende at sejle selv gennem chop og krap sø. Strategisk placeret forstærkninger absorbere stød og bump fra vandet og giver maksimal holdbarhed når færdighederne vokser med tiden.

Er dette det rigtige board for dig?
Naish Hero er et nemt tilgængeligt board der er gør det let at lære at kitesurfe, uden at du hurtigt vokser fra det, hvilket gør det til en god investering til dig der skal i gang med at kitesurfe.
Uanset om du skal lære at komme på boardet, holde højde, krydse eller i gang med at hoppe og vende, er Hero det perfekte allround board der gør oplevelsen sjov og ubesværet gennem hele læringsprocessen.

Detaljer:
- Torsion Laminate = præcist flex hvor du har behov for det giver øget kontrol
- Freeride Rocker = skærer ubesværet gennem chop og giver et stabilt og eftergivende board
- Blødt flex = nem, komfortabel og eftergivende håndtering og egenskaber
- Nye hjørner = øget holdbarhed / maksimal power og bedre ”slip” af vandet ved hop
- Centreret inserts = mulighed for at vende fodstropperne så du slider lige meget på begge kanter

Specs:
- 135 x 42 cm
- 140 x 43 cm
- 145 x 43,5 cm

Naish Kites
Naish er en af pionererne inden for kitesurfing og har altid ligget i front i forhold til udvikling af produkter. Kendt for deres suveræne kvalitet og høje performance som har gjort Naish til et af de største brands i verden. Brandet er ejet af Robby Naish der med 24 verdensmester titler i windsurfing, en bunke verdensmestertitler og priser inden for både Kitesurfing, Stand Up Paddling og Surfing, er en sand legende inden for surfverdenen. Robbys ejerskab og engagement har altid betydet at Naish har udviklet de bedste produkter - udviklet til surfere af surfere – uden indblanding fra aktionærer eller andre interessenter, der er i branchen udelukkende for at tjene penge. Naish er baseret på Hawaii og har et internationalt team der sejler over hele verden, og er med til at udvikle produkter der performer i alle forhold.

One Open Sky står klar til at hjælpe dig med at vælge det rigtige kiteboard
Er du i tvivl om hvilket board der passer til dit niveau eller de forhold du sejler i, står vi hos One Open Sky altid klar med råd og vejledning til lige netop dit behov. Vi har mange års erfaring og står 100% inde for de produkter vi sælger, som alle er testet af både personale og teamriders.


 

Specifikationer

  • Årgang: 2020S
  • : NAISH KITEBOARD
  • Brand: Naish
  • Kiteboard: Waveboards