Fusion 4-Line CS 20m4-Line

Varenummer 16KZ-CSFU420
1999.50 kr 3999.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Naish Fusion 4 Line Control System

Naish Fusion 2016 baren er efterfølgeren på den ultimative bar til 4 liner. Passer perfekt til forskellige typer af kitesurfing, bl.a. freeride, freestyle og wave. Kan fås med 2 forskellige line længder, 20 eller 24 meter, alt efter temperament og sejl stil.

Fusion Control System bar er udviklet af danske Naish designer Lars Moltrup. Det første man lægger mærke til på baren, er de integrerede floaters. Disse er designet så løse liner ikke kan sætte sig fast, men bar-enden kan også variere linebreden (+- 5 cm) så man kan have en hurtigere/langsommere reagerende kite efter ønske. Integreret er også elastik til at holde styr på linerne samt justeringsmulighed af baglinernes længde. Til 2016 sæsonen er grippet lavet om, for at give endnu mere grip. Grippet er lavet af et blødt foam med memorycore og diameteren på baren smal, så den er dejlig behagelig at holde om.

Al trim foregår under baren ved smart loopet, med mulighed for trinløs regulering. Der er lang vandring på baren, og passer perfekt til SLE kites. Oppe af depower linen sidder en justerbar stopper, sådan du kan tilpasse hvor meget depower man vil have.

Hos Nautic Surf og Ski kommer alle Naish Fusion barer med Cruise control og Leash som standard.

Detaljer:
- Letvægts Smart loop
- Trim under baren
- Double density EVA with Memory Core
- Replaceable Bar center
Læs mere >
 

Specifikationer

  • Sæsonkode: 2016S
  • Brand: Naish