Carbon Plus 80 Vario RDS 2020

Varenummer SP1-0CP80V
2599.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer


SP1-0CP80V Carbon Plus 80 Vario RDS 2020 NAISH
Introduktion
Kombinationen af vægt, stivhed og anvendelses muligheder og naturligvis Naish’s høje kvalitet, ligger denne paddel lige i ”sweet spottet”. Et fantastisk produkt som mange vil have glæde af. Super let paddel og har et virkelig lækkert flex som tilgodeser langt de fleste, fra høj til lav og fra starter til konkurrence og fra fladvand til bølger. Denne Paddel er med dig hele vejen.
Paddlen er vidreudviklet med ekstra ”antislip” belægning på skaft og håndtag, samt endnu mere alsidig blad shape.
Denne version (RDS)er med en lidt mindre diameter på skaftet så den passer perfekt til kvinder og junior eller folk der ønsker dette.

Detaljer:
- 2 delt skaft
- Vægt 543 g
- Bladhoved str. 516 cm2
- Flex: medium stiv paddel
- ABS beskyttelse på kanter
- Håndtag: antislip
- Skaft tykkelse: RDS (Reduced Diameter Shaft)
Brandet
Svært at nævne vandsport uden at Naish ikke kommer ind i billedet på et aller andet tidspunkt. Udover at grundlæggeren Robby Naish er en legende selv, har han også været pioner i alt nyere vandsports aktivitet de seneste 40 år. Lige fra hans pro windsurf dage, til udvikling af Kitesurf scenen over til SUP udviklingen og senest Foil udviklingen. Naish arbejder sammen med de absolutte topatleter inden for de specifikke discipliner inden for udvikling af udstyr. Her kan nævnes bla Kai Lenny og vores danske islæt Casper Steinfath

One Open Sky
One Open Sky hjælper dig hele vejen!
Vi står hos One Open Sky i Herning, København og på telefonen altid klar til at hjælpe dig. Vi vil altid bestræbe os på at hjælpe med op følgende spørgsmål til produktet, hvis der skulle være det mindste tvivl om dens funktioner, eller yderligere info på produktet så tøv ikke med at ringe til os på 9712 2965 Herning / 3582 0777 København.
 

Specifikationer

  • Årgang: 2020S
  • Brand: Naish