Carbon 85 Vario SDS 2020

Varenummer SP1-0CA85V
1899.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

SP1-0CA85V Carbon 85 Vario SDS 2020 NAISH
Introduktion
En superlækker allround paddel, til en lige så super pris. En paddel der har været vores bedst sælgende allround paddel gennem de senere år. Carbon serien er en meget alsidig paddel, der egner sig til alle forhold, den er let og med en virkelig lækker finish. Med den to delte version kan denne paddel være et super paddel for hele familien eller til dig der både ønsker at paddle fladtvand og bølger.
Selve skaftet er med Naish anti twist vario som sikre håndtaget og skaftet forbliver på linje under alle forhold
Virkelig lækkert produkt til en ”value for money” pris
Detaljer:
- 2 delt paddel
- Vægt 589 g
- Bladhoved str. 548 cm2
- Flex: medium stiv paddel
- ABS kanter
- Håndtag: antislip
Historie om brandet
Svært at nævne vandsport uden at Naish ikke kommer ind i billedet på et aller andet tidspunkt. Udover at grundlæggeren Robby Naish er en legende selv, har han også været pioner i alt nyere vandsports aktivitet de seneste 40 år. Lige fra hans pro windsurf dage, til udvikling af Kitesurf scenen over til SUP udviklingen og senest Foil udviklingen. Naish arbejder sammen med de absolutte topatleter inden for de specifikke discipliner inden for udvikling af udstyr. Her kan nævnes bla Kai Lenny og vores danske islæt Casper Steinfath
One Open Sky
One Open Sky hjælper dig hele vejen!
Vi står hos One Open Sky i Herning, København og på telefonen altid klar til at hjælpe dig. Vi vil altid bestræbe os på at hjælpe med op følgende spørgsmål til produktet, hvis der skulle være det mindste tvivl om dens funktioner, eller yderligere info på produktet så tøv ikke med at ringe til os på 9712 2965 Herning / 3582 0777 København.
 

Specifikationer

  • Årgang: 2020S
  • Brand: Naish
  • Paddle type: Justerbar Længde