Naikoon Skibuks - Dark Blue

Varenummer MPT099-B
999.00 DKK 1,999.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
NAIKOON er skibuksen, der kan tage dig over hele bjerget. Designet med udgangspunkt i de nyeste teknologier fra picture, og produceret efter bæredygtige forhold. Skibuksen har en integreret DRYPLAY membran, som er vandtæt, vindtæt og åndbar under alle forhold du skulle ende i. Skibuksen tillader også masser af frihed og stræk, da den er lavet i et 2-lags stræk materialer, som giver masser af fleksibilitet. Coremax lining teknologien er udviklet af genbrugs polyester mikro-fleece, som giver ekstra varme og åndbarhed blandt områder, som ofte bliver udsat en højere mængde varme under skiløbet.

Detaljer:
- 20k mm vandtæt / 20k åndbarhed
- 2-lags stræk materiale
- YKK vandtætte lynlåse
- Thermal STD 25 GRS isolering
- I-FIT system
- Materiale: 58 % genbrugs polyester / 42 % polyester
- Coremax lining

Picture’s historie
Picture blev skabt i 2008 af tre barndomsvenner. De havde alle tre lagt det meste af deres liv og fremtid ud foran dem gennem familievirksomheder som de skulle overtage - men de drømte om noget andet. Deres passion for skate- og snowboarding var for stærk til at de kunne lade den ligge i fortiden, så de startede Picture. I dag er Picture et stort anerkendt mærke, der er udbredt i det meste af verden. Som en af mange prøver Picture at implementere den grønne dagsorden i virksomheden, hvor de gerne vil gøre foretagendet så bæredygtigt som muligt.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Picture
  • Årgang: 2020-21
  • Køn: Herre
  • Buksetype: Almindelig
  • Fit: Regular
  • Isolering: Ikke foret
  • Vandsøjletryk: 20.000mm