Mystery Con Artist Snowboard Snowboard 2022/23

Varenummer 23641100000
8,924.00 DKK 12,749.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Et Camber snowboard til All-Mountain og puddersne
Uanset om det er en ren pudderdag, eller du bare sprænger ind og ud af træerne på jagt efter adrenalinen fra off-pisten, holder Burton Mystery Con Artist Snowboard dine muligheder åbne med en alsidig directional form, der er ekstra sjov. Aggressive sidecuts og en kraftfuld hale følger den hurtige håndteringsfølelse af den originale Con Artist, mens Mystery-konstruktionen letter den og giver energi til dens dybtgående flydeevne, præcision og solide kræfter.

Detaljer i snowboardet
Directional Camber, er en camber under begge fødder for stabilitet gennem dybe sving og variable forhold med en vippet næse, der tilføjer løft.

Directional Shape er designet til at blive kørt med en lidt længere næse end hale for at koncentrere pop i halen, mens den giver masser af flyd, flow og kontrol til at klare ethvert terræn.

Directional Flex har øget pop i halen og en mere modstandsdygtig næse, der gør det muligt for snowboarderen nemt at bevare kontrollen gennem alt terræn og alle forhold.

Dragonfly II 500G kerne er Burtons letteste kerne nogensinde, der integrerer carbon lamineringer inde i kernen for at give absolut pop og ydeevne med langt mindre materiale.

Dualzone EGD er trækorn placeret langs nose- og tail kanterne hvilket gør det står vinkelret på kernen for mere kanthold, respons og styrke i boardet.

Mystery Glass Fiberglass build er et komplekst carbon-layup, der hjælper med at manipulere flex, mens det revolutionerer styrke-til-vægt-forholdet

Methlon Base er en ultra-holdbar og kræver lav vedligeholdelse, hvilket skaber hastighed, der holder hele sæsonen igennem.

WFO Base er en special voks som går dybt ind i porerne på træet, hvilket gør boardet ekstremt holdbart, og sørger for at du kan stå på det hele sæsonen under alle forhold.

Channel® Board Mount er designet til at hjælpe med at få den perfekte stilling.


Hvis du har flere spørgsmål om snowboardet er du altid velkommen til at kontakt os. Du kan kontakte via mail eller telefon. Men har også den mulighed at komme forbi en af vores butikker i enten Herning eller København.Længde Bredde Binding Størrelse
146 250mm Herre M/L, Dame L
152 257mm Herre L, Dame L
158 262mm Herre L, Dame LTelefon: 97 12 29 65
Mail: info@oneopensky.dk
 

Specifikationer

  • Brand: Burton
  • Årgang: 2022-23
  • Køn: Herre
  • Snowboard profil: Camber, Directional Camber, Rocker
  • Terræn: Allmountain, Offpiste