My Rc Pro 90 Darkblue/White/Darkblue Skistøvler

Varenummer U15317
1,559.00 DKK 2,599.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Støvlen til dygtige piger som vil have komfort på hele skiferien. My RC Pro 90 er en lækker støvle, som både er til høj fart og hygge.

Den varmeformbare inderstøvle sikrer en utrolig pasform og en fantastisk kontrol med skiene på grund af den optimerede kraftoverførelse. Samtidig sikrer et patenteret spændekoncept, som er specielt udviklet til piger, at det også er ekstremt let, at komme ind og ud af støvlen. Spænderne er lette at spænde og spænde op. Alt sammen er med til at øge fokus på godt skiløb.

Takket være en helt ny, rund form på sålen giver de nye Walk Soles den bedst mulige gang i alpine skistøvler. Den bløde profil sikrer samtidig et godt grip, som også øger komforten og frem for alt sikkerheden på glat underlag.

Med Fischer Active Fit Zones Liner-system (AFZ), som med et tokomponent, teknologisk design, definerer foden i tre unikke "funktionszoner". Resultatet er mere komfort og performance takket være det perfekte fit, som tilpasser sig dynamisk til fodens bevægelser og anatomi.

Soma-Tec er Fischers energibesparende system, som ved hjælp af lidt vinkling i støvlens fod del, gør dagene bedre på ski. Soma-Tec giver op mod 10% mere energi, så du har overskud sidst på dagen, hvor man har mest brug for det. Fantastisk til skiløbere, som ikke kan få nok.

Detaljer:
Kategori: Dame Performance
Flex/bredde: 90/100
Spænder: 4 mikro justerbare
Liner: Active Fit Zones Soft
 

Specifikationer

  • Brand: Fischer
  • Årgang: 2017-18
  • Køn: Dame
  • Støvlebredde: 100 mm
  • Skistøvle Flex: Flex 90