MY RANGER ONE 100 X

Varenummer U31719
3,699.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Fischers Historie:

Fischer er en af de første anerkendte ski brands, som vi stadig ser på markedet i dag. Firmaet blev grundlagt af Josuf Fischer tilbage i 1924, hvor det lige siden kun har vokset. Dette resulterende i, at man i 1959 kunne kalde sig det førende firma indenfor produktionen af ski og skiudstyr. Fischer stoppede ikke her, for de havde/har altid større ambitioner om at kunne levere de bedste produkter til deres kunder, og denne vision har de stadig. Dette viser sig også i deres kvalitetsprodukter i alt fra ski til skistøvler. Hvis du falder for en af fischers mange produkter, er kvaliteten uden tvivl i verdensklasse.
Produkt information:

Fischer giver dig her forbedret ”såler” under din støvle, der skal forbedre din gang med støvler på. De små plastik elementer under støvlen er her rundet i kanterne, der skal sikre dig en mere smooth gang.
Detaljer:

- Grip walke sole
Hvad gør vi for dig hos OneOpenSky?

Her hos OneOpenSky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig med uddybende spørgsmål omkring produktet. Du kan finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du køber online, er der fri fragt ved køb over 499 kr., så du ikke behøves at tænke på uforudsete udgifter. Skistøvlen vil være hos dig i morgen, hvis du bestiller inden kl. 16.00.
 

Specifikationer

  • Brand: Fischer
  • Årgang: 2021-22
  • Køn: Dame
  • Støvlebredde: 101 mm
  • Skistøvle Flex: Flex 100