Mutant 6/5/4 Internal Split Toe Boot

Varenummer 4794-B82
449.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

O’Neill Mutant neopren er velegnet til kølige vandtemperaturer. Støvlerne er udstyret med Split Toe og Ultralight Foxing Support, hvilket tilsammen giver maksimal hold om foden og derved øger følingen med boardet. Støvlerne er konstrueret i FluidFlex neopren, der sikrer god strækbarhed og korfort. På indersiden er støvlerne foret med en Firewall for ekstra varme.
Detaljer:

- 6/5/4 mm FluidFlex Firewall
- Glued & Blindsticted Seam
- Ultralight Foxing Support
- Hælstrop
- Split Toe
Produktets teknologier

FluidFlex neopren: er en yderst strækbar type neopren, som samtidig er blød og komfortabel at have på.

Ultralight Foxing Support: er en teknologi O’Neill bruger i deres neopren boots serie. Foxing support sørger for godt hold om foden ved hjælp af forstærkede paneler.

Glued & Blindsticted Seam:er en teknologi, der bliver brugt til high-performance våddragter. Det fungerer således, at syningerne kun går delvist igennem neoprenen. Dernæst limer man alle syninger for at mindske vandindstrømning, hvorefter man taper alle syninger der er udsat for meget pres. O’Neill bruger Flexloc syninger, der er både stærkere og mere fleksibel sammenlignet med traditionel blindstich.

Brandets historie:

O’Neill har produceret våddragter i mere end 65 år, og er i dag kendt for at værende det førende våddragtsbrand i verden. O’Neill blev grundlagt af Jack O’Neill. Jack var en pioner inden for surfing og åbnede i 1952 verdens første surf butik i San Francisco, Californien. Californien er kendt for dets højkvalitetsbølger. Hvad mange ikke har ”in mind” er at vandtemperaturen er forholdsvis lav. Dette gav Jack anledning til at producere verdens første våddragt, så han kunne surfe året rundt – og O’Neill blev til. O’Neill har siden begyndelsen haft stor fokus på innovative løsninger, kvalitet, slidstyrke, performance og design. Produkterne bliver produceret på fabrikken AREA 52 og udviklet og testet i samarbejde med nogle af verdens bedste surfere, som bl.a. Jordy Smith, Cory Lopez and Tim Reyes.
 

Specifikationer

  • Brand: O'Neill
  • Årgang: 2021S
  • Neopren tykkelse: 6 mm
  • Discount BundleName: O'NEILL NEOBOOT