Moto Boa Gray/Red

Varenummer 13176105081
1439.00 kr 1799.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

13176105081

Burton Moto Boa har Total Comfort Construction samt Burtons eksklusive teknik, som giver dig en god pasform i en støvle, der er varm og komfortabel med det samme, den kommer ud af boksen.

Boa Coiler lukningen gør det lettere end nogensinde at få støvlerne af og på, så du kan komme hurtigt ud af døren og op på bjerget til den nye sne. Derudover har Moto Boa en ultra let DynoLITE ydersål, som giver blød polstring og varme – selv i de koldeste temperaturer.

Støtte: 3/10
Respons: Soft
Board feel: Medium
Terræn: Groomers

Boa lukkesystem:
Støvlen er lavet med Boa Coiler lukkesystem, der er let at stramme og løsne. For at stramme, drejes Boa knappen til højre, indtil støvlen er stram nok, og for at løsne hives knappen ud, så du let og hurtigt kan smutte ud af støvlerne igen. Boa systemet giver et godt hæl hold og komfort.

Liner
Imprint 1 med letvægts power paneler, Level 1 Molded EVA sål. Lineren er formbar, når den varmes op, så du kan få fuld komfort uden noget der trykker.

Polstring
DynoLITE ydersål med Sleeping Bag folie.
DynoLITE ydersålen har god polstring, forbedret board føling og konstant støtte i en 20% lettere konstruktion.
Sleeping Bag folien reflekterer varmen tilbage til fødderne, der giver både varme og komfort.

Flex og respons
Soft Flex Tounge

Komfort
Total Comfort Construction, snetæt indvendig kile, Level 1-formet EVA-sål med Shrinkage footprint reduction technology, der gør yderdelen af støvlen så lille som mulig, så støvlerne fylder mindst muligt på boardet.
 

Specifikationer

  • Årgang: 2020W
  • Brand: Burton
  • Køn: Herre