Motion Kiteboard S26 2022

Varenummer S26KB-TMT
2,049.00 DKK 4,099.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Naish Motion S26 kiteboard er en freeride bestseller og kan bruges af alle – fra begyndere til erfarne kitesurfere, der ønsker fantastisk freeride performance under alle forhold. Boardet kan sejles på fladt vand, chop og i små bølger. Motion går let upwind, så det er nemt at holde højde - selv for den mindre erfarne surfer. Det skærer ubesværet igennem chop og er nemt at styre i hop og vendinger. Med andre ord er Motion det perfekte allround board til dig der sejler freeride og freestyle.

Teknologien bag boardet:
Motion er konstrueret af trækerne, (Pop Wood Core) der gør boardet let, giver stor holdbarhed og pop. Hertil kommer de nye flex tips, der giver et mere roligt board, som er forudsigeligt og nemmere at styre. Et medium flex gør boardet oplagt til dig, der ønsker at hoppe og udvikle dig på tricks. Det er ikke for aggressivt og stift som et dedikeret freestyle board, hvilket gør det nemmere at styre og lære på. Det sejler roligt og giver blødere og mere behagelige landinger efter hop.
Boardet har en full rocker linjer kombineret med en 3D udformning på undersiden der giver ekstra kantgreb og gør at boardet sejler ubesværet gennem chop. Finnernes vinkling giver, sammen med de ekstra forstærkninger, bedre upwind egenskaber og overlegent greb i vandet.Den unikke Flex Torsion Control (krydset på midten af boardet), giver masser af kontrol og pop, men sikrer samtidigt et behagelig flex og et tyndere og lettere board.
S26 er opgraderet med det helt nye Flex Tip design får du et board som giver dig masser af kontrol og power når du carver upwind.

Specifikationer:
- Flex Tips = blød og behagelig sejlads og landinger
- Flex Torsion Control = øget aksial- og torsionsstivhed for øget pop og kontrol
- Freeride Rocker = skærer ubesværet gennem chop og giver et stabilt og eftergivende board
- Nye hjørner = øget holdbarhed / maksimal power og bedre ”slip” af vandet ved hop
- Centreret inserts giver mulighed for at vende fodstropperne så du slider lige meget på begge kanter
- Medium flex = dynamisk og nem håndtering
- 4° vinklet og forstærket platform til finnerne = overlegent greb og upwind ydelse

Naish’s historie
Naish sætter en ære i at producere de ting, der skaber uforglemmelige oplevelser hos deres kunder. De udvikler deres produkter i tæt samarbejde med både ingeniører og professionelle atleter og når Naish samtidig bruger de bedste materialer, så har man opskriften på et helt unikt produkt.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Naish
  • Årgang: 2022
  • Kiteboard type: Twintip