Motion Kiteboard S25

Varenummer S25WKB-MOT
2,999.00 DKK 4,099.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Intro
Naish Motion 2021 kiteboardet henvender sig til en bred målgruppe – fra begyndere til erfarne kitesurfere der ønsker fantastisk freeride performance i alle forhold.
Boardet performer i alle forhold og kan sejles på på fladt vand, chop og i små bølger. Motion går let upwind, så det er nemt at holde højde, selv for den mindre erfarne surfer. Det skærer ubesværet igennem chop (krap sø) og er nemt at styre i hop og vendinger. Med andre er Motion det perfekte allround board til dig sejler freeride og/eller freestyle.

Teknologiens betydning for dig
Motion er konstrueret med en trækerne (Pop Wood Core) der gør boardet let og giver stor holdbarhed samt pop. Hertil kommer de nye flex tips der giver et mere roligt board som er forudsigeligt og nemmere at styre. Et medium flex gør boardet oplagt til dig der ønsker at hoppe og udvikle dig på trick siden. Det er ikke for aggressivt og stift som et dedikeret freestyle board, hvilket gør det nemmere at styre og lære på. Det sejler roligt og giver blødere og mere behagelige landinger efter hop.
Boardet har en full rocker linjer kombineret med en 3D udformning på undersiden der giver ekstra kantgreb og gør at boardet sejler ubesværet gennem chop. Finnernes vinkling giver, sammen med de ekstra forstærkninger, bedre upwind egenskaber og overlegent greb i vandet. Den unikke Flex Torsion Control (krydset på midten af boardet), giver masser af kontrol og pop, men sikrer samtidigt et behagelig flex og et tyndere og lettere board.

Er dette det rigtige board for dig?
Motion boardet er uden tvivl et af de bedste boards på markedet til dig der sejler freeride (frem og tilbage, høje hop) og freestyle på mellem til højt niveau. Det er forudsigeligt og nemt at styre, så du kan koncentrere dig om at sejle og udvikle dig uden at skulle ”være over” boardet hele tiden.

Detaljer:
- Flex Tips = blød og behagelig sejlads og landinger
- Flex Torsion Control = øget aksial- og torsionsstivhed for øget pop og kontrol
- Freeride Rocker = skærer ubesværet gennem chop og giver et stabilt og eftergivende board
- Nye afrundede hjørner = bedre dreje- og sejlegenskaber
- Centreret inserts = mulighed for at vende fodstropperne så du slider lige meget på begge kanter
- Medium flex = dynamisk og nem håndtering
- Nye 5.0 cm IXEF finner = bedre greb og overlegen upwind egenskaber

Specs:
- 134 x 41 cm
- 138 x 41,5 cm
- 142 x 42 cm

Naish Kites
Naish er en af pionererne inden for kitesurfing og har altid ligget i front i forhold til udvikling af produkter. Kendt for deres suveræne kvalitet og høje performance som har gjort Naish til et af de største brands i verden. Brandet er ejet af Robby Naish der med 24 verdensmester titler i windsurfing, en bunke verdensmestertitler og priser inden for både Kitesurfing, Stand Up Paddling og Surfing, er en sand legende inden for surfverdenen. Robbys ejerskab og engagement har altid betydet at Naish har udviklet de bedste produkter - udviklet til surfere af surfere – uden indblanding fra aktionærer eller andre interessenter, der er i branchen udelukkende for at tjene penge. Naish er baseret på Hawaii og har et internationalt team der sejler over hele verden, og er med til at udvikle produkter der performer i alle forhold.

One Open Sky står klar til at hjælpe dig med at vælge det rigtige kiteboard
Er du i tvivl om hvilket board der passer til dit niveau eller de forhold du sejler i, står vi hos One Open Sky altid klar med råd og vejledning til lige netop dit behov. Vi har mange års erfaring og står 100% inde for de produkter vi sælger, som alle er testet af både personale og teamriders.
 

Specifikationer

  • Brand: Naish
  • Årgang: 2021
  • Kiteboard: Twintip
  • Discount BundleName: Motion 2021