Mod5 Dark Brush

Varenummer 99430-86V
899.00 DKK 1,799.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Oakley Mod 5 er designet til at, give den bedste overgang mellem goggle og skihjelm. Med den integrerede ventilation i skyggen, passiv ventilation, aftagelig liner og ear pads, er man sikker på en god pasform hele dagen. Mod 5 er lavet i den lette hybrid konstruktion, der sikrer lav vægt og sikkerhed.

Mod 5 kommer med Fidlock lukkesystemet. Fidlock er det hurtigste og letteste spænde på markedet. Det unikke system kombinerer magneter for at lukke/åbne, og sørger for at spændet sidder som det skal. Det er så let at bruge, at man sagtens kan betjene spændet med luffer på. Den passive ventilation i hjelmen, trækker frisk luft ind forfra, og sender fugtig luft ud bagerst. De indbyggede kanaler hjælper med at holde dine goggles fri for dug, og sørger for en behagelig temperatur hele dagen.

Hybrid konstruktionen er det ultimative inden for hovedbeskyttelse til ski og snowboarding. Kombinationen af letvægts polycarbonat på underdelen af hjelmen med Endura shell på overdelen og de mest udsatte steder, giver hjelmen maksimal holdbarhed kombineret med en fantastisk lethed.

Med BOA 270 er man sikret det bedste fit omkring hovedet. Med trinløs justering kan du ”on the fly” tilpasse hjelmen, og få dit helt personlige fit.

Selvom det er første gang Oakley laver en hjelm, er vi ikke i tvivl, om hverken kvalitet eller pasform. Hvis Oakley bare laver halvt så gode hjelme, som de lave goggles – så bliver du ikke skuffet af Mod 5 hjelmen!

Detaljer:
- Modular Brim System
- Passiv ventilation
- Hybrid konstrutkion
- Fidlock
- Boa 270
- MIPS
 

Specifikationer

  • Brand: Oakley
  • Årgang: 2018-19
  • Køn: Herre