MOD3 Blackout Skihjelm

Varenummer 99474-02E
649.00 DKK 1,299.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Oakleys Mod 3 er designet til at give den bedste overgang mellem goggle og skihjelm. Med dens integrerede ventilation i skyggen, passiv ventilation, aftagelige liner og ear pads, er man sikker på, at hjelmen sidder som den skal, mens den samtidig sørger for stor komfort og funktionalitet.

Mod 3 kommer med Oakleys Fidlock-lukkesystemet. Fidlock er den hurtigste og letteste spænde på markedet. Det unikke system kombinerer magneter, der bruges til at hhv. Ã¥bne og lukke, mens de sørger for, at spændet sidder, som det skal; Systemet er endda så smart, at kan det benyttes, selvom du bærer handsken såvel som luffer. Derudover er der passiv ventilation i hjelmen, der trækker frisk luft ind gennem fronten, mens alt fugten bliver transporteret ud gennem bagsiden. I denne sammenhæng har hjelmen også indbyggede kanaler, der hjælper med at holde dine goggles fri for dug.

Med BOA 270 er du sikret det bedste fit omkring hovedet.
Selvom det er første gang Oakley laver en hjelm, er vi ikke i tvivl om, at hverken kvalitet eller pasform er helt i top. Hvis Oakley laver halvt så gode hjelme, som de laver goggles, så bliver du ikke skuffet af Mod 3 hjelmen!

Detaljer:
- Modular Brim System
- Passiv ventilation
- Fidlock
- Boa 270
 

Specifikationer

  • Brand: Oakley
  • Årgang: 2021-22
  • Køn: Herre