MOD1 MIPS Forged Iron Skihjelm

Varenummer 99505MP-24J
1,039.00 DKK 1,299.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Her finder du en af de bedste hjelme på markedet, nemlig MOD1 hjelmen fra Oakley. Hvis du allerede kender til mærket Oakley ved du nok, at de laver nogle exceptionelle goggles, og dette har de tagewt med i deres design til hjelmen her. Passer hjelm og googles ikke sammen, kan det blive en stor irritation og ende med at gøre dagene lange og chikanerende. Derfor er disse hjelme lavet sådan, at de ofte passer godt sammen med dine googles.

Oakley’s historie
Oakley er et af de mest anerkendte brilleproducenter indenfor rigtig mange sportsgrene. De har specificeret sig indenfor briller og glas og fokusere udelukkende på, at optimere og nytænke brilledesign. En af deres mest populære opfindelser er Prizm linsen, der gør det meget lettere af se de forskelle konjekturer i sneen. Hvis du køber et par Oakley briller bliver du med garanti glad for dem!

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Oakley
  • Årgang: 2021-22
  • Køn: Herre