MISSION WAKE SIDE ZIP NAVY

Varenummer W9VI0G551-C2
1,099.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Neilprydes Historie:

Neilpryde startede tilbage i starten af 70’erne som et udelukkende windsurfingsbrand. De har igennem årene vokset sig et en af de førende mærker indenfor vandsportsdisciplinen, hvor de producerer verdensklasse produkter i alt fra windsurf udstyr til neopren. De fik tilbage i 2008 kvalitetsstemplet fra den olympiske komite, hvor de blev officielle leverandører af windsurf udstyr til de olympiske leje i 2008. Den samme høje standard ses og også i deres neopren sortiment, og derfor også i denne lækre Rise model.
Produktinformation:

NeilPrydes impact veste er gode til alle vind-, vand- og bølge aktiviteter, der kræver ekstra beskyttelse. De har en lun og behagelig pasform, lavet af premium Yamamoto kalksten neopren med blødt, segmenteret skum, der beskytter overkroppen mod stød.
YAMAMOTO NEOPREN:

Neilpryde har produceret denne våddragt med Yamamoto neopren, der giver en klar win win effekt på miljøet og din oplevelse på vandet. Yamamoto neopren er udvundet af kalksten, der gør det mere miljøvenligt end det traditionelle neopren, som er oliebaseret. Dertil giver kalkstens neopren en helt unik struktur til neoprenen, hvor cellestrukturerne er tættere, der giver maksimal varmedannelse og en bedre opdrift i vandet.
Detaljer:

- Lynlås I siden
- Let og behageligt forring
- Armor Skin G2
- Trapez kan bæres udenpå
- Apex-Flex Zone
Hvad gør vi for dig hos OneOpenSky:

Her hos OneOpenSky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig med uddybende spørgsmål omkring produktet. Du kan finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du køber online, er der fri fragt ved køb over 499 kr., så du ikke behøves at tænke på uforudsete udgifter. Impact vest vil være hos dig i morgen, hvis du bestiller inden kl. 16.00.
 

Specifikationer

  • Brand: Neil Pryde
  • Årgang: 2021S
  • Køn: Dame, Herre