Mission Hooded GBS 6/5 FZ Våddragt

Varenummer 133304-000-1094
3,899.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Neilprydes Mission af serien ligger på hylden lige under Combat, men hold da op en lækker våddragt. Dragten har alle de detaljer du kan drømme om, og skaber den perfekte balancegang mellem varme og fleksibilitet. Dragten er designet til at være alsidig og prioritere flex gennem arme og ben, hvor bevægelsesfriheden er vigtigst. Omkring kroppen kerne, vil dragten være udstyret med en lækker liner, for at sikre den nødvendige varme. Dragten er lavet i nogen af de mest lækre materialer du kan finde. En limestone neopren fra Sheico, hvor alle ved at limestone er overlegen på næsten alle parametre, lettere, varmere, mere fleksibel og holdbar. De gode materialer gør dragten 15% mere fleksibel end tidligere modeller. Varmen sikres gennem Neilprydes Apex Mesh laminering, og deres GBS sømme, som vi kommer ind på senere. Fra knæene til skulderne finder du en 3GN isoleringsliner, som er enestående til at dræne sved og vand, hvilket gør dragten også hurtigere tørre, samt bedre holder på varmen.

Dragtens sømme er ekstraordinære, og kan findes i alle Neilpryde våddragter der er nyere end sommeren 2023. Gluid and blind stitching er også kaldet GBS. GBS bliver brugt på mange af de moderne våddragter af en højere kvalitet. Med GBS bliver neoprenstykkerne limet sammen, hvorefter der bliver fortaget syninger, som kun går halvt igennem neoprenen. Syningen går derfor ikke ind og laver unødvendige huller i neoprenen, og niveauet af absorberet vand i dragten bliver således holdt på et minimum. GBS våddragter er utrolig effektive når det gælder våddragter til kolde vandtemperature. Neilpryde har valgt for at give syningen den sidste kærlige hånd, har de forstærket syningen med det man kalder Stresspoint tape. Det er helt kortfattet et stykke tape der er blevet påsat på de områder af dragtens syninger der udsættes for hård slidtages ved brug. Det gør at du modtager en dragt der holder til mere.

Udover de lækre 3 lag som dragten er lavet i, og nogen kvalitetsbevidste syninger, kan dragten også en del mere. Underarmen på våddragten er lavet med et EFX system. Systemet gør at som blodomløbet øges ned mod hænderne, udvider underarmen sig, for at lade blot løbe igennem, og dermed nedsætte risikoen for krampe i hænderne og underarmen. Nede omkring bentøjet har Neilpryde introduceret en fantastisk egenskab. Du finder egenskaben i knæhasen, hvor det har gjort området mere fleksibelt, for øget range of motion og mere bevægelsesfrihed.
 

Specifikationer

  • Brand: Neilpryde
  • Årgang: 2024
  • Neopren tykkelse: 6/5mm
  • Dragttype: Fullsuit
  • Lynlås: Chestzip