Mission 5/4mm Chest Zip Våddragt

Varenummer W0SU0G142-C1
1,399.00 DKK 2,799.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

NEILPRYDES Historie:

Neilpryde startede tilbage i starten af 70’erne som et udelukkende windsurfingsbrand. De har igennem årene vokset sig et en af de førende mærker indenfor vandsportsdisciplinen, hvor de producerer verdensklasse produkter i alt fra windsurf udstyr til neopren. De fik tilbage i 2008 kvalitetsstemplet fra den olympiske komite, hvor de blev officielle leverandører af windsurf udstyr til de olympiske leje i 2008. Den samme høje standard ses og også i deres neopren sortiment, og derfor også i denne lækre Mission model.
Produktinformation:

Neilpryde har produceret denne våddragt med Yamamoto neopren, der giver en klar win win effekt på miljøet og din oplevelse på vandet. Yamamoto neopren er udvundet af kalksten, der gør det mere miljøvenligt end det traditionelle neopren, som er oliebaseret. Dertil giver kalkstens neopren en helt unik struktur til neoprenen, hvor cellestrukturerne er tættere, der giver maksimal varmedannelse og en bedre opdrift i vandet. Yderlaget af neoprenen er produceret til at give en silkeblød fornemmelse, hvortil der er tilføjet ekstra spandex for at give en endnu større fleksibilitet i våddragt end førhen. Hotcell 2 teknologien fra Neilpryde giver en hurtigtørrende polypropylenisolering, der skyldes den unikke cellulærstruktur. Her opfanger våddragtens inderste membran et lag varmt vand ved siden af huden, hvilket hjælper med at holde kroppens kernetemperaturen op.
Detaljer:

- Yamamoto Neo
- Apex-Plus
- Hotcell 2
- SCS Neck Seal
- GBS Seams
- Apex Mesh
- Infrared Zipper
- Armortex Kneepads
- Deboss Knee Flex
- Key Loop
- Aquavents
- Detachable Ankle Cinches
- E3 Entry Bib
- E3 Velcro Attachment
- ZIP Puller Velcro Attachment
Hvorfor lige denne våddragt?

MISSION våddragten er en Neilpryde bestseller, og dette er ikke uden grund. Denne Mission model er kan anvendes til et bredt spektrum af aktiviteter på vandet, hvor den på hver sin måde omfavner dit behov som udøver. Denne våddragt er egnet til alt fra kitesurf til SUP. Mission dragten er beregnet til de koldere dage i vandet ved temperaturer mellem 6-12 grader. Tykkelsen på dragten gør den til et godt match, hvis du gerne vil være aktiv i de koldere måneder på året.
Hvad gør vi for dig hos OneOpenSky:

Her hos OneOpenSky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig med uddybende spørgsmål omkring produktet. Du kan finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du køber online, er der fri fragt ved køb over 499 kr., så du ikke behøves at tænke på uforudsete udgifter. Våddragten vil være hos dig i morgen, hvis du bestiller inden kl. 16.00.
 

Specifikationer

  • Brand: Neilpryde
  • Årgang: 2020
  • Køn: Herre
  • Neopren tykkelse: 5/4mm
  • Dragttype: Fullsuit
  • Lynlås: Chestzip