Mission 6/5mm Hooded Chest Zip Black Våddragt

Varenummer 123308-000-0798
1,875.00 DKK 3,749.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Neilpryde missionen - at hjælpe cool mennesker med at holde sig varme og fleksible. Den nye Mission kombinerer den umulige superflex med høj varmeisolering. Enestående varme møder bevægelsesfrihed uden kompromiser. The Mission opnår sin fleksibilitet ved at bestå af den mest fleksible yderbeklædning til rådighed kombineret med blødt neopren. Derudover påføres den nye, superstrækbare termiske varmeisolering Hotcell 3GN fra skuldrene og ned til knæene. På denne måde kunne den nye missions flex øges med 10 - 15% i forhold til den tidligere Mission.

Detaljer:
- Tykkelse: 6mm på kroppen og 5 mm i arme og ben
- Integreret hætte
- Deboss Knee Flex, giver bevægelsesfrihed og fleksibilitet i ledområdet. Det reducerer også sammenklumpning af materiale på bagsiden af knæet.
- Aquavents
- Armortex Kneepads, meget holdbart, slidbestandigt 4-vejs strækmateriale rundt om knæene for mere beskyttelse.
- Unlimited Flex
- GBS seams, en effektiv, vandtæt søm skabt gennem en tredobbelt limningsproces i forbindelse med en blindsøm, der ikke helt punkterer gennem gummiet.
- SCS Neck And Wrist Seal
- Hotcell 3GN
- EFX Expansion Panel, tillader dragtens underarm at udvide sig, efterhånden som blodgennemstrømningen til underarmene øges. Våddragter med stramme underarme begrænser blodgennemstrømningen, hvilket får dine hænder og underarme til at krampe, når mælkesyren ophobes.
 

Specifikationer

  • Brand: Neilpryde
  • Årgang: 2023
  • Køn: Herre
  • Neopren tykkelse: 6/4mm
  • Dragttype: Hættedragt
  • Lynlås: Chestzip