Extralight Weight X-Race

Varenummer CA01640007
139.30 kr 199.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Micos Extralight Weight X-Race er meget komfortabel skisok, der indeholder flere forskellige teknologier, der alle bidrager til den høje komfort. Sokkens struktur består af polypropylen Dryarn®, der betyder, at sokken bl.a. bliver åndelig og vandfrastødende. Derudover har Mico benyttet X-Static® i sokkens fod.
Alt i alt er sokken meget komfortabel og har den bedste sensitivitet. Extralight weight X-Race er ideel til thermo-formede støvler.

Extralight Weight X-Race indeholder følgende teknologier: X-Static, Lycra Sport og Dryarn

LYCRA SPORT
LYCRA® SPORT brand platform blev udviklet for at tilfredsstille forventningerne fra atleter og andre sportsfolk, der ønsker det mest tekniske og avancerede udstyr.
LYCRA® SPORT sørger for enestående åndelighed, muskelhjælp og bevægelsesfrihed.

Dryarn
Dryarn® er en innovativ mikrofiber, der er blevet skabt på baggrund af Aquafils traditioner og erfaringer. Ud over at være den letteste fiber i den naturlige verden, er Dryarn® også vand-frastødende, åndelig, bakteriostatisk og dermatologisk testet. Alle disse kvaliteter betyder, at Dryarn® er ideel til mange forskellige former for brug – alt lige fra sportstøj til hverdagstøj.

X-static
X-static er laves ved permanent binding af metallisk sølv til overfladen af fiberen. X-static bruger sølvet til at skabe en kraftfuld teknologi, der forhindrer bakteriel vækst på stoffet. Det vil sige, at du med X-static bl.a. vil have en friskere lugt i længere tid.
 

Specifikationer

  • Årgang: 2020W
  • Brand: Mico
  • Køn: Dame, Herre