Men Sight Line Jacket atlanta blue

Varenummer MS15-I04-21800
4,399.00 kr 5,499.00 kr
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Sight-Line jakken fra Kjus var en af de mest populære sidste år, hvilket godt kan forstås, når man læser listen med alle de fede teknologier:
Den holdbare Sight Line-jakke har et iøjnefaldende design, der kombinerer de flotte farver med geometriske front- og bagpaneler. Sorte pister og stejl off-piste giver ikke engang sved på panden i denne temperaturregulerende jakke. Den lækre Thermo Core-strækisolering kombineret med strækbare polyesterindsatser foran og bagpå hjælper med at skabe det perfekte kropsklima til hurtigt og dedikeret skiløb. Den smarte tilføjelse af 3D-mesh skulderpuder til skikomfort, kombineret med specielt konstruerede ærmer hjælper med at gøre denne jakke til den perfekte balance mellem sportslighed og komfort, hvilket forklarer dens store popularitet.

Detaljer:
- 2-vejs vandafvisende YKK® lynlås midt foran
- Justerbar kant med træksystem
- Aftagelig hætte
- 4-vejs stretchfor med 3D-mesh skulderindsatser
- Fast justerbart snefang med jakke-til-bukser forbindelse
- To indvendige opbevaringslommer: en i mesh og en YKK lynlåslomme
- KJUS AC-Vent ventilationssystem
- Forformede sæt-ind-ærmer
- Skipaslomme med YKK lynlås
- Ærmejustering med velcro
- Forlommer med vandafvisende YKK lynlåse

Historien bag Kjus
Den første KJUS-samling blev lanceret i 2000 af Lasse Kjus og Didi Serena, den ene olympisk ski-mester fra Norge, den anden en iværksætter fra Schweiz. I løbet af et spil golf snakkede de to om principperne indenfor professionel golfbeklædning, hvor de kom frem til nøgleordene bevægelighed og komfort. De synes det var ærgerligt, at markedet manglede tøj, der var udviklet med disse tanker og derfor gjorde de det til deres mission at udfylde hullet.
Lige siden den dag har Kjus lavet tøj af høj kvalitet til mange forskellige former for sport og i dag kan de kalde sig en af de største mest respekterede udviklere af beklædning til mænd, kvinder og unge indenfor mange sportsgrene.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Kjus
  • Årgang: 2021W
  • Køn: Herre