Pro 3L 2.0 Buks - Black

Varenummer MG20-F05-15000
2,279.00 DKK 3,799.00 DKK
Størrelsesguide
 

Produkt detaljer

Produkt information
Kjus Pro 3L-regnudstyr er designet til at give dig det mest tekniske, strækbare, holdbare og åndbare regntøj på markedet. Deres 3-lags regnbukser har ikke kun 4-vejs strækning gennem alle lag, men har til denne version 2.0 tilføjet specielt konstruerede X-Stretch jacquardpaneler til nøgleområderne på knæ, overlår og glutes. Resultatet er en endnu større bevægelsesfrihed, når du bøjer dig ned.
De vandtætte og stærkt åndbare bukser har en Dermizax-membran, tapede syninger og en vandafvisende lynlås foran, der holder dig tør på selv i de stærkeste regnvejrsdage.

Detaljer:
- Baglomme med magnetlukning
- Udviklede strækindsatser på øvre bagside og knæ
- Ekstra lommer
- Forlommer med vandafvisende YKK® lynlåse
- Fuldt tapede syninger

Historien bag Kjus
Den første KJUS-samling blev lanceret i 2000 af Lasse Kjus og Didi Serena, den ene olympisk ski-mester fra Norge, den anden en iværksætter fra Schweiz. I løbet af et spil golf snakkede de to om principperne indenfor professionel golfbeklædning, hvor de kom frem til nøgleordene bevægelighed og komfort. De synes det var ærgerligt, at markedet manglede tøj, der var udviklet med disse tanker og derfor gjorde de det til deres mission at udfylde hullet.
Lige siden den dag har Kjus lavet tøj af høj kvalitet til mange forskellige former for sport og i dag kan de kalde sig en af de største mest respekterede udviklere af beklædning til mænd, kvinder og unge indenfor mange sportsgrene.

OneOpenSky hjælper dig hele vejen!
Vores personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Skriv en mail på info@oneopensky.dk eller ring til os på 97122965 (Butikken i Herning) eller 35820777 (Butikken i KBH).
 

Specifikationer

  • Brand: Kjus
  • Årgang: 2022-23
  • Køn: Herre
  • Fit: Regular